You are here

NI VirtualBench - öt műszer, egyetlen eszköz

 

NI VirtualBench - Forradalmian praktikus

Forradalmian praktikus

Bemutatjuk a forradalmian praktikus megközelítésünket az asztali mérőműszerek terén. Öt alapműszer, egyetlen eszköz és egy intuitív szoftveres kezelőfelület. Túlságosan praktikus ahhoz, hogy észrevétlen maradjon!

 

 Részletek

A VirtualBench egy mindent egyben tartalmazó, PC-hez és iPad-hoz is kapcsolódó műszer. Egyetlen eszközben egyesíti egy vegyes jelű oszcilloszkóp, függvénygenerátor, digitális multiméter, egyenáramú tápegység képességeit, valamint digitális be- és kimeneteket is tartalmaz.

Ismerje meg

Fedezze fel az öt műszert egy berendezésben egyesítő készüléket, melynek szoftveres kezelőfelülete jelentősen megkönnyíti a munkát!

Részletek

Próbálja ki

Tekintse meg az egyedülálló funkciókat bemutató videókat, vagy próbálja ki őket a Windowsra és iPadre letölthető VirtualBench alkalmazás segítségével!

Próbálja ki most!

Vásárolja meg

Tekintse meg, hogy mit tartalmaz a készülék, böngésszen a választható kiegészítők között, tekintse át az árakat és a vásárlási lehetőségeket!

Vásárolja meg most!

 


NI VirtualBench - Kevesebb akadály, több hely

Kevesebb akadály, több hely

A VirtualBench annyira kisméretű, hogy akár a saját asztalunkon is kialakíthatunk vele egy teljes értékű elektronikai mérőállomást; ugyanakkor eléggé hordozható ahhoz, hogy a műszert vigyük a projekthez ahelyett, hogy a projektet kellene behozni a laborba.


NI VirtualBench - Intuitív szoftveres élmény

Intuitív szoftveres élmény

A VirtualBench valamennyi műszer kezelőfelületét egyetlen, egységes felületen fogja össze, így minden berendezést egyszerre láthatunk és kezelhetünk.


NI VirtualBench - Egyszerűbb használatra tervezve

Egyszerűbb használatra tervezve

A kezelőszoftverből adódóan egyszerűen használható és kibővített funkcionalitású rendszer révén hatékonyabb áramkörfejlesztésre, hibakeresésre és ellenőrzésre nyílik lehetőség.