You are here

Az ipar legnagyobb teljesítményű PXI oszcilloszkópjai

PXIe-5185 és 5186 digitalizálók

Egy automatizált tesztrendszer fejlesztése során nagy kihívást jelenthet a hagyományos oszcilloszkópok használata. Ez különösen akkor igaz, ha olyan műszereket próbálunk egy rendszerbe integrálni, amelyeket egyetlen mérés elvégzésére terveztek. Az automatizált tesztelési és mérési alkalmazásokra optimalizált PXI platform kiemelkedő teljesítményt nyújt a műszerezés terén.

A PXI műszerezés területén vezető National Instruments legújabb innovációja: az ipar két legnagyobb teljesítményű PXI oszcilloszkópja. A világ vezető oszcilloszkóp gyártójával, a TektronixTM vállalattal közösen fejlesztett NI PXIe-5186 oszcilloszkóp akár 5 GHz sávszélességre és 12,5 GS/s sebességű mintavételezésre, az NI PXIe-5185 oszcilloszkóp pedig 3 GHz sávszélesség mellett 12,5 GS/s mintavételezésre képes. Mindkét termék ötvözi a Tektronix oszcilloszkópok megbízható mérési pontosságát és a National Instruments PXI-alapú hardver- és szoftver platformja által nyújtott kiváló teljesítményt.

 További részletes magyar nyelvű információ az oszcilloszkópokról

 Ingyenes magyar nyelvű online szeminárium: PXI platformon alapuló oszcilloszkóp kártyák

 

Az oszcilloszkópok tulajdonságai:

  • 5 GHz (NI PXIe-5186) és 3 GHz (NI PXIe-5185) sávszélességek;
  • mintavételi sebesség: 12.5 GS/s (1-csatornán) és 6.25 GS/s (2-csatornán);
  • átviteli sebesség >700 MB/s a digitalizálóról a "host" számítógépre;
  • szoros multi-modul szinkronizáció ± 80 ps csúszáson belül;
  • NI-SCOPE meghajtó az akadálytalan fejlesztéshez.

Kapcsolat

Kérdése van az oszcilloszkópokkal vagy egyéb termékeinkkel kapcsolatban? Forduljon bizalommal az NI mérnökeihez, akik örömmel választ adnak kérdéseire!

 

Hívjon bennünket a 06 80 204 704-es telefonszámon vagy kérjen díjmentes helyszíni tanácsadást!