You are here

Gépi látás és képfeldolgozás

Gépi látás és képfeldolgozás

A National Instruments Vision eszközei biztosítják mindazt a teljesítményt és rugalmasságot, amely egy gépi látást és tudományos képalkotást tartalmazó alkalmazás igényel. A tanfolyam során a hallgatók megismerkednek a gépi látási rendszer öt alap alkotóelemével: világítás, optika, kamerák, képfelvevő hardver, valamint az elemző szoftver. A további témakörök között szerepel az olyan gépi látási algoritmusok használata, mint a mintaillesztés, karakterfelismerés, morfológia és képkalibrálás. A tanfolyam során a hallgatók elsajátítják a gépi látás hardvere és szoftvere látási alkalmazások számára való felhasználásának alapjait, valamint gyakorlati tapasztalatot szereznek a képfelvevő hardverrel és kamerákkal kapcsolatban.

 

A tanfolyam résztvevői

Azok a felhasználók, akik a LabVIEW és NI Vision rendszerek segítségével kívánnak gépi látással és tudományos képalkotással kapcsolatos alkalmazásokat fejleszteni.

Előfeltétel

LabVIEW Core I és II tanfolyam vagy azokkal egyenértékű tapasztalat.
A tanfolyam időtartama: 2 nap.


Tanfolyamokkal kapcsolatos további információ és regisztráció

Amennyiben bármilyen kérdése lenne tanfolyamainkkal vagy képzési programunkkal kapcsolatban, kérjük hívjon minket a 06 80 204 704-es telefonszámon vagy vegye fel velünk a kapcsolatot az ni.hungary@ni.com email címen.