You are here

NI oktatás

NI oktatás

A National Instruments tanfolyamok széles skálájával biztosítja az Ön sikerét. Az alapfokú tanfolyamon megismerheti az NI szoftver- és hardvertermékeinek fontos jellemzőit, mely biztosítja a kezdeti lépések sikereit. A haladó tanfolyamokon elsajátíthatja, hogy hogyan valósíthatja meg a National Instruments termékekkel a nagyfokú termelékenység-növekedést. Az NI tanfolyamai modulárisan összekapcsolható sorozatok, így Ön választhatja ki, hogy alkalmazása sikeres fejlesztéséhez melyik tanfolyam felel meg leginkább ismereteinek. Ha már a fejlesztés kezdetén jelentkezik hozzánk, az a későbbiekben jelentős fejlesztési idő- és költségmegtakarítást jelenthet.

A szakképzett oktatók által vezetett tanfolyam a leggyorsabb és leghatékonyabb utat kínálja Önnek, hogy a tulajdonában lévő vagy éppen megvásárolni kívánt NI eszközeivel sikeresen növelje az alkalmazásainak termelékenységét.

Az NI oktatás előnyei

  • Lerövidíti a tanulási időt, és növeli a sikeres alkalmazások számát
  • Fejlesztési időt és költséget takarít meg az alkalmazás életciklusa alatt azáltal, hogy megtanítja az alkalmazás fejlesztéséhez szükséges fontos módszereket és lényeges jellemzőket
  • Segít olyan, nagyobb alkalmazások fejlesztésében, amelyek megőrizhetők és ismételten felhasználhatók
  • Kiküszöböli az önálló tanulás próba-hiba megközelítését, valamint a munkahely általi mindennapi figyelemelterelések hatásait
  • Költséghatékony, kiváló minőségű szakmai oktatást kínálnak olyan nagy tudású alkalmazásfejlesztő mérnökök közreműködésével, akik az Ön alkalmazásával kapcsolatos megoldásokban is tanáccsal szolgálhatnak.

 

Online tanfolyamok

Új, online végezhető tanfolyamaink segítségével kényelmesen, egyszerűen és gyorsan tökéletesítheti tudását az Ön által használt NI eszközökről. A felkészült oktatók által vezetett és felügyelt online tanfolyamoknak köszönhetően Ön utazás nélkül, a saját íróasztala mellett vehet részt a professzionális NI képzéseken.

 További információ

 

Oktató által vezetett regionális oktatás

Oktató által vezetett tanfolyamaink nem csupán előadások, gyakorlati ismereteket is nyújtanak a mérési és automatizálási alkalmazásfejlesztéssel kapcsolatban. Az NI oktatás alatt minden hallgató számára hozzáférést biztosítunk a tanfolyamon tárgyalt szoftverhez és hardverhez. A tanfolyami kézikönyv nem csak az előadás anyagát tartalmazó tantermi jegyzetként szolgál, hanem olyan, átfogó referencia kézikönyvként is, amelyet a tanfolyam befejezését követően is használhat. A korlátozott tanfolyami létszámnak köszönhetően az NI a nagyobb személyes odafigyelést és az oktatóval folytatott személyes megbeszélés lehetőségét is biztosítja.
 

Tanfolyamokkal kapcsolatos további információ és regisztráció

Amennyiben bármilyen kérdése lenne tanfolyamainkkal vagy képzési programunkkal kapcsolatban, kérjük hívjon minket a 06 80 204 704-es telefonszámon vagy vegye fel velünk a kapcsolatot az ni.hungary@ni.com email címen.