You are here

LabVIEW Műszervezérlés (Modular Instruments - PXI)

LabVIEW Műszervezérlés (Modular instruments - PXI)

A LabVIEW Műszervezérlés tanfolyamon a hallgatók megtanulják olyan LabVIEW alkalmazások fejlesztését, amelyekkel GPIB, soros és PXI műszerek konfigurálását és vezérlését végezhetik el. Elsajátítják a virtuális műszer szoftverarchitektúra (VISA) – egyetlen, a GPIB, soros és VXI műszerek konfigurálására és vezérlésére használható illesztő – funkcióit, valamint a cserélhető virtuális műszerek (IVI) illesztőprogramjainak használatát. A tanfolyam elvégzését követően a hallgatók képessé válnak integrált, nagy teljesítményű, pontos mérési adatokat szolgáltató műszervezérlő alkalmazások gyors fejlesztésére.

 

A tanfolyam résztvevői

Olyan felhasználók, akik a LabVIEW és GPIB, soros vagy számítógép-alapú műszerek segítségével kívánnak mérési alkalmazásokat fejleszteni; olyan felhasználók és döntéshozók, akik vásárlási döntésekhez próbálják ki a számítógép-alapú műszereket.

Előfeltétel

Microsoft Windows tapasztalat; LabVIEW Core I tanfolyam vagy azzal egyenértékű tapasztalat.
A tanfolyam időtartama: 2 nap.


Tanfolyamokkal kapcsolatos további információ és regisztráció

Amennyiben bármilyen kérdése lenne tanfolyamainkkal vagy képzési programunkkal kapcsolatban, kérjük hívjon minket a 06 80 204 704-es telefonszámon vagy vegye fel velünk a kapcsolatot az ni.hungary@ni.com email címen.