You are here

LabWindows/CVI Alapismeretek II

LabWindows/CVI Alapismeretek II

A LabWindows/CVI Alapismeretek I tanfolyam folytatása, a LabWindows/CVI Alapismeretek II tanfolyam ideális új és haladó szintű felhasználók számára. A tanfolyam elvégzését követően a hallgatók nagy teljesítményű, többszálas, Internet-kommunikációt, DLL és ActiveX modulokat használó alkalmazások fejlesztésére képesek. Megtanulják az aktív menükkel, grafikai felülettel és eszköztárakkal rendelkező nagy teljesítményű felhasználói felületek készítését. Alkalmazásukkal teljes mértékben ki tudják használni a számítógép előnyeit a többszálú alkalmazás programozásának elsajátításával.

 

A tanfolyam résztvevői

Új és haladó szintű LabWindows/CVI felhasználók; a LabWindows/CVI Alapismeretek I hallgatói; azok a felhasználók és műszaki döntéshozók, akik vásárlási döntéshez próbálják ki a LabWindows/CVI rendszert.

Előfeltétel

LabWindows/CVI Alapismeretek I tanfolyam.
A tanfolyam időtartama: 2 nap.


Tanfolyamokkal kapcsolatos további információ és regisztráció

Amennyiben bármilyen kérdése lenne tanfolyamainkkal vagy képzési programunkkal kapcsolatban, kérjük hívjon minket a 06 80 204 704-es telefonszámon vagy vegye fel velünk a kapcsolatot az ni.hungary@ni.com email címen.