You are here

LabVIEW Core 1

LabVIEW Core 1

A LabVIEW Core 1 tanfolyam felkészítést ad a tesztelési és mérési, adatgyűjtési, műszervezérlési, adatnaplózási és méréselemzési alkalmazások LabVIEW segítségével történő fejlesztéséhez. A LabVIEW Core 1 tanfolyam végén a hallgató képes lesz valós adatok gyűjtésére, feldolgozására, megjelenítésére és tárolására használható alkalmazásokat fejleszteni. Ez a tanfolyam a leggyorsabb módszer a LabVIEW rendszerrel elérhető termelékenység megteremtéséhez. A tanfolyam gyakorlati jellege segít a tanfolyam során elsajátított tudás saját alkalmazáshoz történő felhasználásában.

 

A tanfolyam résztvevői

Új felhasználók, valamint olyan felhasználók, akik a LabVIEW vagy NI Developer Suite rendszerrel kívánnak alkalmazásokat fejleszteni; olyan felhasználók és műszaki döntéshozók, akik vásárlási döntéshez próbálják ki a LabVIEW vagy NI Developer Suite rendszert.

Előfeltétel

Microsoft Windows tapasztalat; a programozási tapasztalat előny.
A tanfolyam időtartama: 3 nap.


Tanfolyamokkal kapcsolatos további információ és regisztráció

Amennyiben bármilyen kérdése lenne tanfolyamainkkal vagy képzési programunkkal kapcsolatban, kérjük hívjon minket a 06 80 204 704-es telefonszámon vagy vegye fel velünk a kapcsolatot az ni.hungary@ni.com email címen.