You are here

Adatgyűjtés és jelfeldolgozás (DAQ)

Adatgyűjtés és jelfeldolgozás (DAQ)

Az Adatgyűjtés és jelfeldolgozás tanfolyam a LabVIEW és a csatlakoztatható cDAQ-kártyák felhasználásával tanítja meg a számítógépes adatgyűjtés és jelátalakítás alapjait. A tanfolyamon a hallgatók gyakorlati tapasztalatot szereznek az adatgyűjtő hardver telepítésével és konfigurálásával kapcsolatban, és megtanulják az adatgyűjtő szoftver alkalmazás fejlesztéséhez való alkalmazását. Bár a tanfolyamon az NI oktatói LabVIEW rendszert használnak, a nem LabVIEW rendszerben fejlesztő, de NI-DAQmx API modult használó programozók is hasznos ismereteket szerezhetnek az analóg bemenetekkel, triggereléssel, jelátalakítással, jelfeldolgozással, analóg kimenetekkel, digitális I/O-val és számlálókkal kapcsolatban.

 

A tanfolyam résztvevői

Azok a felhasználók, akik az adatgyűjtés és vezérlési alkalmazások létrehozásához LabVIEW, NI Developer Suite, rendszereket, adatgyűjtést és/vagy jelátalakítást használnak.

Előfeltétel

LabVIEW Core I és II tanfolyami végzettség vagy ezzel ekvivalens tapasztalat.
A tanfolyam időtartama: 2 nap.


Tanfolyamokkal kapcsolatos további információ és regisztráció

Amennyiben bármilyen kérdése lenne tanfolyamainkkal vagy képzési programunkkal kapcsolatban, kérjük hívjon minket a 06 80 204 704-es telefonszámon vagy vegye fel velünk a kapcsolatot az ni.hungary@ni.com email címen.