You are here

Tanfolyamok

NI Oktatás

NI oktatás

A National Instruments tanfolyamok széles skálájával biztosítja az Ön sikerét. Az alapfokú tanfolyamon megismerheti az NI szoftver- és hardvertermékeinek fontos jellemzőit, mely biztosítja a kezdeti lépések sikereit. A haladó tanfolyamokon elsajátíthatja, hogy hogyan valósíthatja meg a National Instruments termékekkel a nagyfokú termelékenység-növekedést. Az NI tanfolyamai modulárisan összekapcsolható sorozatok, így Ön választhatja ki, hogy alkalmazása sikeres fejlesztéséhez melyik tanfolyam felel meg leginkább ismereteinek.

 Tudjon meg többet


Tanfolyamok részletes leírása

Olvassa el részletes tájékoztatónkat az NI tanfolyamokról és találja meg a személyes igényeinek legmegfelelőbbet.

 Tovább a tanfolyamok leírásához

Online tanfolyamok

Új, online végezhető tanfolyamaink segítségével Ön kényelmesen, utazás nélkül, a saját íróasztala mellől vehet részt a professzionális NI képzéseken.

 További információ

Tanfolyamok időpontjai

Tekintse meg rendelkezésre álló hagyományos és online tanfolyamaink időpontjait és válassza ki az Önnek legmegfelelőbbet.

 Tovább az időpontokhoz

 

A szakképzett oktatók által vezetett tanfolyam a leggyorsabb és leghatékonyabb módját kínálja Önnek, hogy a tulajdonában lévő vagy éppen megvásárolni kívánt NI eszközeivel sikeresen növelje alkalmazásainak termelékenységét. A kezdőtől a haladó felhasználóig mindenki megtalálhatja a személyes igényeinek megfelelő képzési megoldást, amelynek során biztosítjuk az elméleti tudás gyakorlatban történő alkalmazásának lehetőségét is.

 

Tanfolyamokkal kapcsolatos további információ és regisztráció

Amennyiben bármilyen kérdése lenne tanfolyamainkkal vagy képzési programunkkal kapcsolatban, kérjük hívjon minket a 06 80 204 704-es telefonszámon vagy vegye fel velünk a kapcsolatot az ni.hungary@ni.com email címen.

 
További hasznos linkek

NI Képzési Program

NI Képzési Program

Az NI Képzési Programban való részvétel a leghatékonyabb módja annak, hogy tökéletesítse tudását az Ön által használt NI termékről. A Program ideje alatt korlátlanul részt vehet bármely National Instruments tanfolyamon világszerte, ezzel jelentősen csökkentheti a tanfolyamok költségét.

További információ

Tesztelje LabVIEW tudását!

Tesztelje LabVIEW tudását!

Válaszoljon a LabVIEW-val kapcsolatos tesztkérdésekre és az elért eredménytől függően választ kap arra, milyen szintű NI tanfolyam elvégzésével tudja még tovább fejleszteni LabVIEW ismereteit.

Tovább a teszthez


Akadémiai kedvezmény

Támogatjuk a tudományos közösségek tagjait: PhD-hallgatóknak, mesterképzésben tanulóknak, kutatóknak, előadóknak és felsőoktatási intézmények teljes munkaidős munkatársainak minden NI tanfolyam és oklevelet nyújtó tanfolyami vizsga árából 60% kedvezményt adunk. A kedvezményre való jogosultságról a hungary@ni.com e-mail-címen kérhet tájékoztatást.

 

 

Okleveles LabVIEW Társfejlesztői vizsga kedvezménnyel - hallgatók és oktatók számára

Az utóbbi két évben több száz diák és oktató szerezte meg a LabVIEW oklevelet. A növekvő érdeklődésre reagálva az National Instruments 60%-os kedvezményt biztosít minden LabVIEW oklevél megszerzéséhez.

 További információ