You are here

Szolgáltatások

A National Instruments magas színvonalú szolgáltatást biztosít mind a mérnököknek és a kutatóknak, csakúgy mint a vállalkozásoknak, rendszerintegrátoroknak és a forgalmazó partnereknek, hogy hozzájárulhasson a felhasználók végső sikereihez. Szolgáltatásaink a termékek és alkalmazások teljes életciklusát lefedik a tervezéstől és a fejlesztéstől a telepítésen át egészen a folyamatos karbantartásig. Az NI a szolgáltatások széles skálájával járul hozzá a fejlesztés alatti kockázatok minimalizálásához, a fejlesztési idő csökkentéséhez, és szakszerű tanácsadással segítjük Önt a berendezések összköltségének csökkentésében.

Tanfolyamok és okleveles tanfolyamok

Tanfolyamok 

Tanfolyam naptár

Okleveles tanfolyamok

 
  • Szoftverszolgáltatás: Akár egy felhasználóra vonatkozó licence van, akár egy nagyobb szervezet összes licencét menedzseli, segítünk, hogy maximalizálja az NI szoftverekre fordított beruházásából származó hasznot.
  • Hardverszolgáltatás: Egy rendszer telepítése csak a termék élettartamának a kezdete. Mi színvonalas hardverszolgáltatásainkkal segítünk, hogy csökkentse a költségeket, és szakszerűen használja a terméket annak teljes élettartama alatt.
  • Tanfolyamok és okleveles tanfolyamok: Az NI termékek használata bizonyítottan növeli a termelékenységet. Tanfolyamaink segítségével sajátítsa el gyorsabban az NI termékek használatát!
  • Professzionális szolgáltatások: Akár csak egy kis útmutatásra van szüksége a mérnökeinek a tervezés alatt, akár mást bíz meg azzal, hogy egész rendszerét megépítése, az NI és stratégiai partnerei együttműködnek Önnel, hogy segítsünk megalkotni és üzembe állítani a rendszerét.