You are here

Szakmai partnerek

MATE - Méréstechnikai, Automatizálási és Informatikai Tudományos Egyesület

Méréstechnikai, Automatizálási és Informatikai Tudományos Egyesület

A Méréstechnikai, Automatizálási és Informatikai Tudományos Egyesületet 1952-ben alapították, hogy fórumot biztosítson a méréssel, szabályozással, automatizálással foglalkozó szakemberek számára, hogy megosszák egymással elméleti, oktatási, kutatási, fejlesztési, szabványosítási és alkalmazási ismereteiket. A MATE célja a méréstechnikával, az irányítástechnikával, az orvostechnikával és ipari informatikával kapcsolatos mûszerek, készülékek, berendezések, hardverek és szoftverek kutatásával, fejlesztésével, gyártásával, alkalmazásával, ellenõrzésével, szabványosításával foglalkozik.

 www.mate-net.hu   A MATE bemutatkozása

 

 
Magyar Járműalkatrészgyártók Országos Szövetsége

Magyar Járműalkatrészgyártók Országos Szövetsége

A Szövetség 1993. áprilisában tartotta alapító ülését. 2000 év közepétõl az European Association of Automotive Suppliers, vagy francia nevének kezdõbetûibõl képezve a CLEPA elnevezésû szövetségnek a tagjai vagyunk. Célunk a hazai gépjármûalkatrész-, és részegység-gyártás jármûipari szakterületen mûködõ szakmai, gazdasági és társadalmi érdekképviselete.  Az érdekképviselet mellett még szerepet kívánunk betölteni a hazai versenyképesség fejlesztésében és nagy hangsúlyt fektetünk a kapcsolatépítésre is a szakmai rendezvényeink és a nemzetközi kapcsolataink segítségével.

 www.majosz.hu    A MAJOSZ bemutatkozása

 
 
 
 
Autóipari Tanácsadó Klaszter

Autóipari Tanácsadó Klaszter

Autóipari Tanácsadó Klaszter célja, hogy az autóiparban tevékenykedő vállalatok számára információs partnerként, katalizátor szerepet vállaljon az iparág keresleti és kínálati oldal közti kommunikáció kialakításában. Sokoldalú interaktív webes megjelenést kínál minden tag számára, ahol a technika legkorszerűbb megoldásaival lehetőség nyílik a vállalatok és tevékenységeik bemutatására (kép- és videógaléria, Webújság, Webmail, Blog, stb.). Platformot nyújt az autóipart érintő témáknak, lehetőséget ad a szakmai információk közvetlen áramlásának, a szakemberek közötti tapasztalat-cserének, így innovatív információs hálózatot alakítva ki célcsoportja számára.

 www.autoipari-klaszter.hu    Az Autóipari Tanácsadó Klaszter bemutatkozása