You are here

Science NO Fiction 3.0 Tudományfesztivál

 

 

Science NO Fiction 3.0 – Gyere el és éld át a tudományt!

Látogass el a nagysikerű Science NO Fiction Tudományfesztivál harmadik felvonására, ahol idén is izgalmas és nagyszabású programokkal várunk! Robotika, innovatív újdonságok és a virtuális valóság most csak egy karnyújtásnyira!

 

Mit ad nekem a fesztivál?

A Science NO Fiction 3.0 tartalmas kikapcsolódást jelent az egész családnak, ahol egy hétvégén keresztül a robotoké és legmodernebb technikai vívmányoké a főszerep. A fesztivál során kiállítóink interaktív programokkal várnak minden korosztályt, így a robotikaoktatástól kezdve, a szimulátoros vezetésen át egészen a 3D nyomtatásig mindent kipróbálhatsz, megismerhetsz. 

 

 

Jegyárak:

A fesztivál 3 éven aluliak számára ingyenes, 18 év alatti gyerekeknek 800 Ft, felnőtteknek 1500 Ft. Diákcsoportot kísérő pedagógusok számára a pénteki napon ingyenes, a csoportos diákjegy 500 Ft/fő.

A belépőjegy mind a két napon belépésre jogosít.

 

A belépőjegy érvényesítésével a látogató a rendezvény házirendjét elfogadja és hozzájárul ahhoz, hogy az eseményen készült felvételeket az alapítvány külön értesítés nélkül felhasználja az oktatást támogató tevékenységének népszerűsítésére. A házirend az alábbi linken érthető el:

A Science NO Fiction Fesztivál házirendje 

 

 

Az eseménnyel kapcsolatban további hasznos információkat találsz az alábbi oldalakon:

 

 Kövess bennünket Facebookon is!

 Csatlakozz eseményünkhöz!

Kapcsolódó oldalak

FIRST® LEGO® League 

Szurkolj te is a csapatoknak a Science NO Fiction fesztiválon! Az FLL több, mint egy verseny: diákok ezreit mozgatja meg évente

>>> Tovább

Mentor Program

Az NI Mentor Programban a diákok játszva ismerkednek meg a technológia érdekességeivel, és sajátítják el az algoritmikus gondolkodásmódot. 

>>> Tovább

National Instruments a Virtuális Műszerezésért Alapítvány

Az Alapítvány azzal a céllal jött létre, hogy támogassa a műszaki és a tudomány egyéb területein folytatott oktatási, sport, valamint kutatás és fejlesztési tevékenységeket. 

>>> Tovább