You are here

NI RF és vezeték nélküli teszteszközök és megoldások

Gyors, flexibilis és pontos RF és vezeték nélküli tesztek

A PXI RF moduláris műszerezés olyan nagy teljesítményű rendszereket kínál, melyek a hagyományos eszközöknél akár tízszer nagyobb sebesség elérésére is képesek. Tudjon meg többet az NI RF előnyeiről!

 

Termékek szerinti vásárlási kategóriák

Találja meg az igényeinek leginkább megfelelő RF műszert! Bármilyen PXI rendszer kialakításához szüksége lesz a moduláris műszerek mellett egy PXI keretre és egy vezérlő egységre is.

RF vektor jelanalizátorok (VSA)
RF vektor hálózati analizátorok (VNA)
RF kapcsolók
RF erősítők és csillapítók
RF teljesítménymérők
KF és alapsávi eszközök
RF kiegészítők
RF szoftverek 
RF jelgenerátorok

Alkalmazások szerinti vásárlási kategóriák

Tekintse meg azokat a termék összeállításokat, melyek gyakori RF tesztalkalmazásokhoz készültek. Az összeállítások RF függvény generátorokat, analizátorokat, szoftvereket és más vegyes jelű (mixed-signal) műszereket tartalmaznak.

GPS szimulátor
2G, 3G, és LTE  
MIMO tesztrendszer
RF felvétel és visszajátszás
RFID tesztrendszer
WiMAX tesztrendszer
WLAN tesztrendszer
ZigBee tesztrendszer

 

Még nem aktuális a vásárlás, vagy nem tudja pontosan mire van szüksége? Tudjon meg többet az RF és a vezeték nélküli tesztrendszerekről!

Tudjon meg többet az RF alkalmazásokról:

RF Poszter

Rendelje meg saját RF poszterét!

Ingyenes poszter a legújabb vezeték nélküli szabványokkal és képletekkel. Rendelje meg most!

Alkalmazási területek

Alkalmazási területek

Az NI PXI RF rendszerek az RF tesztalkalmazások széles skáláját fedik le, beleértve a mikrohullámú teszteket a légi- és hadipar számára, valamint a vezeték nélküli kommunikációs szabvány szerinti teszteket, mint például a WLAN, WiMAX, GPS, RFID, ZigBee, Bluetooth, 2G, 3G és az LTE.

Bemutatók és oktató anyagok

Bemutatók és oktatóanyagok

A vezeték nélküli kapcsolat mostanra minden eszközbe beépített funkció. Ez megköveteli napjaink tesztmérnökeitől, hogy a vezeték nélküli teszteket is ismerjék, a hibavektoroktól (EVM) kezdve a szomszédos csatornák közötti áthalláson (pl: ACLR) át, a komplex MIMO alkalmazások címzéséig. Gyakorlati online szemináriumok és segédanyagok segítségével megismerheti az RF mérések elvégzéséhez és optimalizáláshoz szükséges alapokat.

Szolgáltatás és oktatás

Szolgáltatás és oktatás

A National Instruments nagy hangsúlyt fektet a nívós szakmai tréningekre, melyekre magánszemélyként, mérnökként, cégként, integrátorként vagy OEM partnerként is jelentkezhet. A tréningekkel és szolgáltatásokkal az Ön alkalmazásának teljes életciklusa alatt felmerülő igényeket szolgáljuk ki, a tervezéstől a fejlesztésen át az üzembe helyezésig és az üzemben tartásig.

 

Kapcsolódó termékinformációk: