You are here

Programozható automatizálási vezérlők (PAC)

A gépi és ipari vezérlőrendszerek egyre növekvő fejlesztési igényeinek kielégítése érdekében a vezető automatizálási vállalatok megalkották az ipari vezérlők PAC (Programable Automation Controler - programozható automatizálási vezérlő) néven ismert új csoportját. A PAC nyílt, rugalmas szoftver-architektúrában ötvözi a programozható logikai vezérlők (PLC) robusztusságát a személyi számítógépek rugalmasságával. Az ilyen vezérlőkkel olyan komplex rendszerek hozhatók létre, amelyek az összetett vezérlés, a kommunikáció, az adatnaplózás és jelfeldolgozás szoftveres lehetőségeit olyan ipari körülmények között is használható hardverelemekkel ötvözik, amelyek például mozgás- és folyamatvezérléshez, vagy képfeldolgozáshoz és gépi látáshoz használhatóak.

 

PAC szoftver

 

NI LabVIEW

NI LabVIEW

A National Instruments LabVIEW olyan mérnökök és fejlesztők számára készült, akiknek rugalmas és skálázható tesztelési, mérésadatgyűjtési és vezérlő alkalmazásokat kell rövid idő alatt költséghatékonyan előállítani. Az intuitív grafikus fejlesztőkörnyezet a konfigurálható függvények egyszerű használatát a hatékony programozási nyelv rugalmasságával ötvözi.
Ismerje meg
Próbálja ki | Vásárolja meg

 

PAC hardver

 

NI CompactRIO

NI CompactRIO

A National Instruments CompactRIO programozható automatizálási vezérlőt (PAC) újrakonfigurálható be- és kimeneti (RIO) FPGA technológia látja el, és nyílt, beágyazott technológiát kombinál apró mérettel, hihetetlen erővel és működés közben cserélhető ipari be- és kimeneti modulokkal.
Bővebb infromáció | Rendszer összeállítása
PXI/CompactPCI

PXI/CompactPCI

A CompactPCI specifikációra épülő PXI a nagysebességű PCI buszt integrált időzítővel és triggerelési lehetőséggel kombinálja, így több mint tízszer gyorsabb a korábbi mérési és automatizálási architektúráknál.
Bővebb információ | Rendszer összeállítása

NI Intelligens Kamerák

NI Intelligens Kamerák

Gépi látással és vizuális ellenőrzés lehetőségével bővíti LabVIEW alkalmazását és a beágyazott PAC-okat.
Bővebb információ

HMI-k és ipari érintőképernyők

HMI-k és ipari érintőképernyők

Az ipari panelek LabVIEW HMI családja három különböző hardverplatformot kínál, hogy a LabVIEW fejlesztők a felhasználói felületeket az NI termékplatformok széles skálájára telepíthessék. 
Bővebb információ | Rendszer összeállítása

NI Compact Fieldpoint

NI Compact Fieldpoint

A National Instruments Compact FieldPoint programozható automatizálási vezérlő (PAC) a PC rugalmasságát és egyszerűségét, a PLC megbízhatóságával ötvözi ipari környezetekben használható kis, moduláris csomagolásban.
Bővebb információ | Rendszer összeállítása

NI vezeték nélküli érzékelő platform

 NI vezeték nélküli érzékelő platform (wireless sensor network, WSN) 

Az NI vezeték nélküli érzékelő platformja egy tökéletes távmonitorozási megoldás. A WSN az NI LabVIEW grafikus fejlesztői környezetből és megbízható, alacsony fogyasztású mérési pontokból áll.
Bővebb információ