You are here

LabVIEW online szeminárium sorozat: az alapoktól a haladó alkalmazásokig

 

 

Bevezető előadás: A LabVIEW és a grafikus rendszertervezés forradalma (Előadó: Jeff Kodosky, a LabVIEW megalkotója)

Halgassa meg Jeff Kodosky, a LabVIEW megalkotójának és a National Instruments alapító tagjának előadását melyben bemutatja azokat az alapelveket és követelményeket melyek a LabVIEW fejlesztését vezérelték és inspirálták az elmúlt 25 évben. Bemutatjuk a trendeket is, amelyek a jövőben meghatározzák a grafikus rendszertervezés koncepcióját.

Tekintse meg az online szeminárium rögzített változatát

Bevezetés a mérésadatgyűjtésbe

Tudja meg, hogyan használhatja a LabVIEW grafikus rendszerfejlesztői környezetet a produktivitás növelésére, testreszabott adatgyűjtő és műszervezérlő alkalmazások hatékony létrehozására! A LabVIEW környezet szorosan integrált a különféle hardverplatformokkal. Ennek köszönhetően az automatizált mérőrendszerek mérési adatainak begyűjtése szenzorok széles skálájáról közvetlenül, vagy különféle buszrendszereken csatlakozó harmadik fél műszereiről is egyszerű. A beépített adatfeldolgozó, megjelenítő és tároló függvények használatával értékes időt takaríthat meg a mért eredmények mérnöki elemzése, és az ezt követő döntéshozatal során.

Tekintse meg az online szeminárium rögzített változatát

 

 

Újrahasznosítható kód készítése és használata LabVIEW környezetben

A már megírt programkód újrafelhasználása a jó szoftvertervezés egyik fontos alapelve. Ismerjen meg olyan tervezési, kódolási és kódmenedzsment módszereket, melyekkel a legtöbbet hozhatja ki ezen kulcsfontosságú eszközből.

Tekintse meg az online szeminárium rögzített változatát

Gyorsprogramozási tippek és trükkök LabVIEW környezetben

A LabVIEW környezet számos hasznos beépített funkciójának ismeretével nagyban növelhetjük a kódolási sebességünket és összességében csökkenthetjük az alkalmazások fejlesztési idejét. A prezentációban 15 rendkívül hasznos trükk kerül bemutatásra, az egyszerű beépített LabVIEW alapfunkcióktól az összetettebb eszközökig és függvényekig.

Tekintse meg az online szeminárium rögzített változatát