You are here

LabVIEW online szeminárium sorozat: az alapoktól a haladó alkalmazásokig (rögzített változat, angol nyelven)

 Fedezze fel az NI LabVIEW szoftvert és a grafikus rendszertervezést a 12 részes online szeminárium sorozaton keresztül.
  • Ismerkedjen meg a LabVIEW grafikus programozási környezettel, és tudja meg, hogy a szoftver használatával miként gyorsítható fel a mérő- és szabályzórendszerek fejlesztése!
  • Fejlessze már meglévő LabVIEW programozási tudását részletes és gyakorlatorientált előadásokon keresztül!
  • Ismerje meg a grafikus rendszertervezés további lehetőségek
  • az online szemináriumok angol nyelvűek.

 

 

Bevezető előadás: Úton a siker felé az NI LabVIEW használatával (rögzített verzó)

Bármelyik új programozási nyelv megtanulása egy kalandos utazás tele kihívásokkal, felfedezésekkel és nehézségekkel. A LabVIEW megtanulása is egy ilyen utazás, de a National Instruments és a felhasználói közösség segítségével könnyebben és gyorsabban sajátíthatja el a LabVIEW alapjait.

104x82

A LabVIEW bemutatása (rögzített verzó)

A LabVIEW egy átfogó fejlesztői környezet, amely tartalmazza mindazokat az eszközöket, amelyekre a mérnököknek és a tudósoknak szüksége lehet mérő- és szabályzórendszerek tervezésekor és telepítésekor. Tanulja meg a grafikus rendszertervezés alapjait! Fedezze fel az előnyöket, amit a LabVIEW nyújt a valóságos alkalmazások széles körében, mint például a méréstechnika, a jelfeldolgozás és jelanalízis, a fejlett szabályzástechnikai, a PC alapú vagy beágyazott ipari rendszerek és alkalmazások!

Bevezetés a mérésadatgyűjtésbe (rögzített verzó) 

Tudja meg, hogyan használhatja a LabVIEW grafikus rendszerfejlesztői környezetet a produktivitás növelésére, testreszabott adatgyűjtő és műszervezérlő alkalmazások hatékony létrehozására! A LabVIEW környezet szorosan integrált a különféle hardverplatformokkal. Ennek köszönhetően az automatizált mérőrendszerek mérési adatainak begyűjtése szenzorok széles skálájáról közvetlenül, vagy különféle buszrendszereken csatlakozó harmadik fél műszereiről is egyszerű. A beépített adatfeldolgozó, megjelenítő és tároló függvények használatával értékes időt takaríthat meg a mért eredmények mérnöki elemzése, és az ezt követő döntéshozatal során.  

104x82

Bevezetés a műszervezérlésbe (rögzített verzó) 

Tudja meg, hogy a LabVIEW segítségével hogyan tud a műszereivel könnyen kommunikálni és adatokat beolvasni! Tapasztalja meg a grafikus rendszertervezés legnagyobb előnyét, mellyel figyelmét csak a mérési feladatra tudja majd fordítani, és nem kell a használt kommunikációs busz részleteivel foglalkoznia!

Gyakorlati technikák az egyciklusos programokon túl (rögzített verzó) 

Az előadás az alkalmazások evolúcióját mutatja be az egyszerű egyciklusos programtól a Queued Message Handler (QMH) architektúráig, amely a LabVIEW-ba épített minta architektúrák közül többnek is az alapja. Ismerjen meg a ciklusok közötti kommunikációra, a párhuzamosan futó ciklusok megállítására, és a hibakezelésre vonatkozó technikákat, valamint olyan további alap technikákat, mint például a funkcionális globális változók használata!

104x82

A LabVIEW 2013 újdonságai (rögzített verzó) 

Az online szeminárium során megismerheti a LabVIEW 2013-as verzióját, a legfejlettebb grafikus rendszerfejlesztői környezetet. A több mint 25 éve sikeres LabVIEW szoftver világszerte segíti a mérnöki innovációt. 

A sablonok és minta projektek használatának előnyei (rögzített verzó) 

A LabVIEW 2013-as verziójában tovább bővült a sablonok és minta projektek eszköztára. Ezen beépített kiindulópontok felhasználásával csökkenthetjük az új alkalmazások fejlesztésére fordított időt, és a feladat komplexitását. Ismerje meg az olyan LabVIEW minta architektúrák előnyeit, mint például az állapotgép, vagy a sorolt üzenetkezelő!

104x82

Legjobb praktikák a szoftverfejlesztésben (rögzített verzó) 

Legyen Ön akár egy önálló fejlesztő, vagy egy csapat tagja, a bevett programozási gyakorlathoz való igazodással nagyban javíthatja LabVIEW programjainak minőségét és megbízhatóságát. Ismerje meg a projekt könyvtárak és további konfiguráció kezelési megoldások használatát, amelyek segítségével egyszerűbb a jó programozási gyakorlat betartása, és könnyebbé válik a fejlesztés folyamata.

Verziókövető rendszerek alkalmazása (rögzített verzó) 

Ritkán fordul elő, hogy egy mérnök egyedül végzi egy nagy, komplex LabVIEW alkalmazás fejlesztését. Az alkalmazások többsége esetében egy fejlesztőkből és mérnökökből álló csapat közösen dolgozik ugyanazon a kódon. Tudja meg egy LabVIEW fejlesztőtől, hogy miért fontos a verziókövetés! Az előadás során megismerheti, hogyan hozhat létre és hogyan használhat egy verziókövető rendszert.

104x82

Eseményvezérelt programozás LabVIEW-val (rögzített verzió)

Csatlakozzon ehhez a gyakorlatorientált előadáshoz, hogy megismerhesse, hogyan egyszerűsítheti egy feladat megvalósítását az eseményvezérelt programozás! Ismerje meg a LabVIEW-ban alkalmazható statikus és dinamikus események jellemzőit, és sajátítsa el ezek alkalmazását a felhasználói felület és az adatátviteli funkciók továbbfejlesztésében!

Mikor használjunk objektumorientált programozást? (rögzített verzió)

Az előadás során megismerheti, hogy mikor és miért érdemes alkalmazásainkban az objektumorientált megközelítésre áttérni. Bemutatásra kerülnek a legelterjedtebb OOP szoftverarchitektúrák, és ezek LabVIEW implementációi. Szó lesz továbbá arról is, hogy miért érdemes egy ilyen architektúrát alkalmazni.

104x82

Tippek és trükkök egy Okleveles LabVIEW Fejlesztőtől (CLA) (rögzített verzió)

Az előadást egy magasan képzett Okleveles LabVIEW Fejlesztő (CLA) tartja, aki tippeket és, trükköket mutat be a szoftver használatával kapcsolatban, valamint gyakorlati útmutatást ad a résztvevőknek. A hallgatóság több éves LabVIEW programozói tapasztalatokkal rendelkező mérnöktől tanulhat.

 

 

    Share