You are here

National Instruments Eastern Europe - Esettanulmány Gyűjtemények

Esettanulmány Gyűjtemény

Örömmel mutatjuk be Önöknek a National Instruments Esettanulmány Gyűjteményeit, ami az ügyfeleink által megalkotott legnagyszerűbb megoldásokat tartalmazza a kelet-európai régióban. Az említett esettanulmányok olyan alkalmazásokat mutatnak be, amelyek a legújabb generációs technológiák felhasználásával készültek az akadémia, kutatás és ipari technológiák területén a grafikus rendszertervezés innovatív alkalmazásával.

Ezek az ügyfeleink által írott felhasználói megoldások remek példái annak, hogy az Önökhöz hasonló felhasználók hogyan használják ki a grafikus rendszertervezés nyújtotta lehetőségeket, hogy innovatív megoldásokat hozzanak létre gyakorlatilag minden iparágban számos alkalmazás tekintetében. A gyűjteményt megnyitva ezeket a kiváló megoldásokat olvashatják el. Kellemes olvasást kívánunk!

Tekintse meg a gyűjteményeket itt:

Oktatási és Kutatási Nap 2011 NIDays 2011 Konferencia  NIDays 2012 Konferencia
NIDays 2013 Konferencia

 

A gyűjteményben található esettanulmányok a benne feltüntetett szerzők művei, így pedig a szerzők kizárólagos intellektuális tulajdonát képezik. A National Instruments nem vállal felelősséget gyűjtemény tartalmának helyességéért, illetve pontosságáért.