You are here

Mérésadatgyűjtés (DAQ)

Mérésadatgyűjtés és adattárolás

 

Az elmúlt 10 évben több mint 50 millió eladott be/kimeneti csatornával a National Instruments a PC-alapú mérésadatgyűjtés (DAQ) piacvezetője; teljes mérési és mérésadatgyűjtési termékcsaládot kínál asztali, hordozható, ipari és beágyazott alkalmazásokhoz. Különböző méretek, valamint a főbb buszok széles skálájából választhat, mint például az USB, PCI, PCI Express, PXI, PXI Express, vezeték nélküli és Ethernet. A könnyedén használható meghajtó szoftver számos operációs rendszerhez áll rendelkezésre, legyen az Windows, Linux®, Mac OS X vagy Real-Time operációs rendszer.

 

További források az NI mérésadatgyűjtési megoldásairól
Termékcsaládok összehasonlítása
Mi a mérésadatgyűjtés?
Mérésadatgyűjtő szoftver
Termékbemutatók, mérésadatgyűjtéssel kapcsolatos videók

 

 Töltse le részletes útmutatónkat mérésadatgyűjtési rendszerek létrehozásához

 

Mérésadatgyűjtő rendszerek

 

NI CompactDAQ

NI CompactDAQ

Az NI CompactDAQ egy hordozható USB mérésadatgyűjtő rendszer a kis- és közepes csatornaszámú elektronikus, fizikai, mechanikai és akusztikai mérésekhez és vezérléshez.
Bővebb információ | Rendszer összeállítása

X sorozat

X sorozatú multifunkciós mérésadatgyűjtő rendszer

A National Instruments X sorozatú USB, PCI Express és PXI Express alapú adatgyűjtő eszközei továbbfejlesztett analóg és digitális I/O csatornákkal, számlálókkal és szinkronizálási lehetőségekkel rendelkeznek a precíz mérési és vezérlési megoldások megvalósításáért. Mindezek mellett napjaink sokmagos rendszereiben képesek végrehajtani fejlett jelfeldolgozó és analizáló feladatokat. 
 Bővebb információ  

NI vezeték nélküli érzékelő platform

Vezeték nélküli szenzor hálózatok (wireless sensor network, WSN)*

Az NI vezeték nélküli szenzor hálózati (WSN) platformja az eszközök és berendezések könnyű monitorozását teszi lehetővé. A platform megbízható, ipari minősítéssel rendelkező, akkumlátorral működő mérőfejekkel rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a helyi feldolgozást és vezérlést
Bővebb információ  

 

Vezeték nélküli adatgyűjtés

Vezeték nélküli adatgyűjtés*

A National Instruments Wi-Fi adatgyűjtő eszközei (DAQ) kiválóan egyesítik az IEEE802.11 vezeték nélküli, vagy Ethernet kommunikációt a közvetlen szenzor csatlakozással, és az NI LabVIEW szoftver flexibilitásával, így használatukkal a fizikai, mechanikai és akusztikus jelek távoli monitorozása és vezérlése egyszerűbbé válik.
Bővebb információ  

 

PC-alapú adatgyűjtés

PC-alapú adatgyűjtés (PCI, USB)*

A PC alapú adatgyűjtéshez moduláris hardverelemek és flexibilis szoftverelemek kombinációját használhatja fel arra, hogy a hagyományos laptopját vagy asztali számítógépét egy egyedi mérési vagy vezérlési rendszerré alakítsa át.
Bővebb információ  

 

SCXI

SCXI

Az SCXI egy moduláris USB mérésadatgyűjtő rendszer, közvetlen csatlakozási lehetőséggel az érzékelőkhöz valamint beépített jelkondicionálással, amelyre a hordozhatóság és nagy csatornaszám jellemző.
Bővebb információ | Rendszer összeállítás

PXI

PXI

A CompactPCI specifikációra épülő PXI a nagysebességű PCI buszt integrált időzítővel és eseményindítóval kombinálja, így több mint tízszer gyorsabb mérésadatgyűjtést biztosít a régebbi mérési és automatizálási architektúráknál.
Bővebb információ | Rendszer összeállítása

NI CompactRIO

NI CompactRIO

A National Instruments CompactRIO programozható automatizálás vezérlő (PAC) egy kis méretű, robusztus, üzemi állapotban is cserélhető modulokat tartalmazó eszköz, amelyet újrakonfigurálható (RIO) FPGA technológia és nyílt, beágyazott architektúra jellemez.
Bővebb információ | Rendszer összeállítása