You are here

LabVIEW

LabVIEW rendszertervező szoftver

A LabVIEW egy, az iparban már bizonyított integrált fejlesztői környezet, mellyel kapcsolódhat mérő és vezérlő hardverekhez, elemezheti a mért adatokat, publikálhatja az eredményeket, és elosztott rendszereket hozhat létre, mindezt egy grafikus programozási nyelv alkalmazásával.

 

További információ a LabVIEW szoftverről

 
LV17

LabVIEW 2017

A LabVIEW megkönnyíti a mérésadatgyűjtő hardverelemek rendszerbe integrálását. Segítségével gyorsan begyűjthetők és megjeleníthetők gyakorlatilag bármilyen be/kimeneti eszköz adatai, legyen szó akár az NI, akár más gyártó termékeiről. A programozási időt lerövidítő, grafikus programszerkesztő felülettel rendelkező LabVIEW 2017 összetett rendszertervezési műveleteket, különféle feldolgozó eszközöket és IP-alapú kommunikációt ötvöz, és napjaink csúcstechnikáját képviseli.

További információk a LabVIEW 2017 jellemzőiről

 
LV NXG

LabVIEW NXG 1.0

A LabVIEW NXG a LabVIEW új generációs változata. Adatsorok begyűjtését és megjelenítését támogató, beépített mérnöki munkafolyamatok segítségével minimálisra csökkenti a különféle adatgyűjtő eszközökkel és asztali műszerekkel történő mérések idejét, akár programozás nélkül is. A megfelelő munkafázisban fejlesztési funkciókon keresztül mérőrendszerek testre szabására is lehetőséget ad. 

További információk a LabVIEW NXG-ről

Próbálja ki a LabVIEW szoftver! Egy termék. Határtalan lehetőségek.

A LabVIEW segítségével számos különféle műszaki terület problémái oldhatók meg. Az alábbi témák közül a szakterületéhez legközelebb állót kiválasztva mélyebb betekintést kaphat minderről. A LabVIEW összes próbaváltozata a LabVIEW Professional legfrissebb verziójára épül, alkalmazásorientált oktatóanyagokkal, példákkal és egyéb tartalmakkal kiegészítve, amely hozzásegíti a felhasználókat a sikerek eléréséhez.

LabVIEW vásárlási opciók

LabVIEW Közösség

Csatlakozzon a LabVIEW közösséghez és ossza meg tudását másokkal!

Felhasználói fórumok | Vitafórumok | Tudásbázis | Kód megosztás | LabVIEW Blog

 

LabVIEW az oktatásban és kutatásban

Az iparágak forradalmasítása mellett a LabVIEW jelentős hatással van a tudományos kutatásokra és képzésre is. A LabVIEW-t alkalmazó laboratóriumok kutatói sokkal hatékonyabban végezhetik munkájukat, valamint a hallgatók tanulási lehetőségeit is megkönnyítik. A nehézkes adatgyűjtési módszerek helyett a kutatók és hallgatók így az eredményekre és elvekre koncentrálhatnak.

LabVIEW az oktatásban | LabVIEW hallgatói verzió | LabVIEW tanfolyamok

 

Frissítse korábbi LabVIEW verzióját

Frissítse a LabVIEW 2016, LabVIEW 2015, LabVIEW 2014, LabVIEW 2013, LabVIEW 2012, LabVIEW 2011, LabVIEW 2010, LabVIEW 2009, LabVIEW 8.6-os vagy korábbi verzióját, tekintse meg a frissítési lehetőségeket és olvassa el a frissítési útmutatót!