You are here

Esettanulmányok

Esettanulmányok

Felhasználói megoldások a világ minden tájáról

Tájékozódjon a partnereink által gyakorlatban megvalósított megoldásokról és ismerje meg, hogy mások hogyan alkalmazzák a National Instruments termékeit a legkülönbözőbb felhasználási területeken.

Esettanulmányok - felhasználói megoldások

 

Nokia

A jövő vezeték nélküli kommunikációja

A Nokia az NI szoftverével lehetővé tette a fejlesztési munka tervezési folyamatának egységesítését, így győzve le a milliméteres hullámsávú mobil hozzáférés kihívásait. A vállalat a hagyományos munkafolyamatok időigényének töredéke alatt tudta elkészíteni a milliméteres hullámsávú mobil hozzáférés terén kidolgozott ötleteinek prototípusait.

További információ

   

Újrakonfigurálható HIL-szimulátor járműdinamikai elektronikus vezérlőegység NI VeriStand és NI TestStand segítségével történő fejlesztéséhez és teszteléséhez

"A szimulátor második részét egy NI PXI alapú valósidejű rendszerre építettük, amely moduláris be- és kimenetekkel rendelkezik. " - Dr. Dénes Fodor, University of Pannonia, Faculty of Engineering, Institute of Mechanical Engineering.

További információ

Épület- és egyéb épített szerkezetek állapotának monitorozása a National Instruments moduláris hardver és szoftver eszközeivel

"Az NI CompactDAQ és a CompactRIO platformok, moduláris adatgyűjtő modulok és a LabVIEW szoftver a legtöbb környezetben megfelelnek a követelményeinknek." - Richard Lindenberg, Wiss, Janney, Elstner Associates Inc.

További információ

Magyar nyelvű esettanulmányok

További esettanulmányok

Az ni.com/solutions oldalon több mint 1000 felhasználói megoldás között böngészhet felhasználási terület, iparág vagy termékcsoport szerint. Fedezze fel Ön is a National Instruments termékeiben rejlő lehetőségeket!