You are here

Vállalati kultúránk

A National Instruments legnagyobb és leginkább fenntartható hosszú távú versenyelőnye munkatársaiban és vállalati kultúrájában rejlik. Ezt a stratégiát követve az NI Hungary Kft. is kiemelt figyelmet fordít munkatársai kiválasztására és megtartására. Ahogyan azt a cég alapítója, Dr. James Truchard 1976-ban megálmodta, hogy az NI olyan munkahely, ahová a munkatársak szívesen járnak be dolgozni, és jól érzik magukat. Ennek érdekében az NI-nál vidám és innovatív vállalati kultúrát tartunk fenn, ahol a „Work hard, play hard” jegyében a kemény munka után időt szakítunk a szórakozásra is. Az NI-nál olyan környezet fogad, mely kihangsúlyozza az önállóságot és az egymás iránti tiszteletet, valamint lehetőséget nyújt a fejlődésre. A felelősségteljes munka minél színvonalasabb elvégzéséhez modern, hangulatos, vidám környezetet biztosítunk, különös hangsúlyt fektetve a gyors, őszinte, közvetlen kommunikációra a munkatársak és a menedzsment között.

Munkavállalóink visszajelzései alapján a Legjobb Munkahely Felmérésben többször is kiemelkedő helyezést értünk el.

 

Értékeink

Az NI-nál olyan környezet fogad, mely hangsúlyozza az önállóságot, a tiszteletet, valamint lehetőséget nyújt a fejlődésre.


Tehetséges munkavállalók

A „legjobb és legkiválóbb” munkavállalókat alkalmazzuk, segítjük őket tehetségük optimalizálásában és karrierjük elérésében.


Kiváló munkakörnyezet

Az NI-nál hiszünk egy olyan munkakörnyezet kialakításában, melyben a kreativitás és az innováció virágozni tud.


Változatos programok

Különös figyelmet fordítunk kollégáink szórakozási lehetőségeire, évente több mint 20 programot kínálunk számukra. 


Egészség és sport

Átfogó egészségügyi ellátásainkkal és programjainkkal ösztönözzük és támogatjuk munkavállalóink egészségét és jólétét. 


Családbarát munkahely

Értékrendünkben a család kiemelt helyen áll. Célunk a család és a munka közötti egészséges egyensúly fenntartása.