You are here

Összhangban a környezettel - NI Hungary Kft.

Környezetvédelem és Minőségirányítás az NI Hungary Kft.-nél

Az NI Hungary Kft. indulásától fogva nagy figyelmet fordít a környezetére, munkavállalói biztonságára és az egészséges, tiszta munkakörnyezetére. Vállalatunk felső vezetése a környezetvédelem iránti elkötelezettségét a Környezeti Politikában fogalmazta meg, amit 2004-ben, az ISO 14001:2004 szabványrendszer alapján kiépített Környezetközpontú Irányítási Rendszerünkkel (KIR) meg is erősítettünk. Azóta a KIR-t és a vállalatunknál szintén bevezetett ISO 9001:2008 szabványrendszer alapján kiépített Minőségirányítási Rendszert (MIR) integráltuk.Cégünk, felismerve az energiahatékonyság kérdésének fontosságát, minden szükséges információt és erőforrást biztosít, hogy támogassa az energiahatékony működés kultúráját, az Energiairányitási Rendszerünk (EIR) által, az ISO 50001:2016 szabványrendszernek megfelelően.
Egyik környezeti irányelvünk a jogszabályi változások követése, a vonatkozó törvényi megfelelősség kompromisszummentes biztosítása. Folyamataink kialakításakor és a folyamatfejlesztések során tudatosan alkalmazzuk a környezetvédelmi előírásokat.
Fontosnak tartjuk munkavállalóink, alvállakozóink környezettudatosságának növelését is, melyet képzésekkel, környezetvédelmi fórumokkal emelünk egyre magasabb szintre.
A működésünk során keletkező környezetszennyező anyagok kibocsátását folyamatosan csökkentjük. Két alapvető célkitűzésünk a keletkező hulladékok mennyiségének optimalizálása és a hulladékhasznosítási arány növelése, ezért környezeti teljesítményünket folyamatosan mérjük a környezeti tényezőink alakulásának nyomon követésével.
Mivel a régiónkban minden területen vezető szerepre törekszünk, kiemelt célunk, hogy környezetünk alakításával és annak védelmével példát mutassunk a régió gazdasági és civil szereplőinek.

Hulladékkezelés az NI Hungary Kft.-nél

A National Instruments kiemelt figyelmet fordít a hulladékkezelésre - az alábbi videóból kiderül, hogyan!

 

Waste management at NI Hungary Ltd.

National Instruments pays special attention to waste management - the video below demonstrates how.