You are here

Összhangban a környezettel - NI Hungary Kft.

Környezetvédelem és Minőségirányítás az NI Hungary Kft.-nél

Az NI Hungary Kft. indulásától fogva nagy figyelmet fordít a környezetére, munkavállalói biztonságára és az egészséges, tiszta munkakörnyezetére. Vállalatunk felső vezetése a környezetvédelem iránti elkötelezettségét a Környezeti Politikában fogalmazta meg, amit 2004-ben, az ISO 14001:2004 szabványrendszer alapján kiépített Környezetközpontú Irányítási Rendszerünkkel (KIR) meg is erősítettünk. Azóta a KIR-t és a vállalatunknál szintén bevezetett ISO 9001:2008 szabványrendszer alapján kiépített Minőségirányítási Rendszert (MIR) integráltuk.
Egyik környezeti irányelvünk a jogszabályi változások követése, a vonatkozó törvényi megfelelősség kompromisszummentes biztosítása. Folyamataink kialakításakor és a folyamatfejlesztések során tudatosan alkalmazzuk a környezetvédelmi előírásokat.
Fontosnak tartjuk munkavállalóink, alvállakozóink környezettudatosságának növelését is, melyet képzésekkel, környezetvédelmi fórumokkal emelünk egyre magasabb szintre.
A működésünk során keletkező környezetszennyező anyagok kibocsátását folyamatosan csökkentjük. Két alapvető célkitűzésünk a keletkező hulladékok mennyiségének optimalizálása és a hulladékhasznosítási arány növelése, ezért környezeti teljesítményünket folyamatosan mérjük a környezeti tényezőink alakulásának nyomon követésével.
Mivel a régiónkban minden területen vezető szerepre törekszünk, kiemelt célunk, hogy környezetünk alakításával és annak védelmével példát mutassunk a régió gazdasági és civil szereplőinek.

Hulladékkezelés az NI Hungary Kft.-nél

A National Instruments kiemelt figyelmet fordít a hulladékkezelésre - az alábbi videóból kiderül, hogyan!

 

Waste management at NI Hungary Ltd.

National Instruments pays special attention to waste management - the video below demonstrates how.