You are here

Társadalmi felelősségvállalásunk

A társadalmi felelősségvállalás a National Instruments-nél, így az NI Hungary Kft.-nél is a vállalatirányítás része. Arra törekszünk, hogy javítsuk az oktatást, az egészségügyet és a jólétet a közösségekben, melyben dolgozunk és élünk, valamint ösztönözzük a munkavállalói jótékonyságot és az önkénteskedést.

Hisszük, hogy tevékenységünkkel nem csak vállalatunk, de környezetünk sikeréhez is hozzájárulunk.

A National Instruments a technológia terén élenjáró vállalat, ezért közösségi programjaink sarokköve a technológia- és a mérnök oktatás előmozdítása, amelyet osztálytermi mentorálással, LEGO robot versenyekkel, valamint oktatási intézmények eszközökkel való felszerelésével kívánunk elérni.

 

Munkavállalók

A National Instruments-nél olyan vállalati kultúrát és munkakörnyezetet tartunk fenn, melyben kollégáink jól érzik magukat és mernek különbözni. Sokszínűségük kibontakozását különböző programjainkkal is segítjük.

Társadalom

Kollégáink adományokkal, önkéntes munkával és szakmai tudásukkal lelkesen szolgálják az őket körülvevő társadalmat a különböző non-profit szervezetek által támogatott jó ügyek és az oktatás terén egyaránt.

Környezet

Környezetünk megóvása érdekében folyamatosan nyomon követjük környezeti teljesítményünket. Célunk a keletkező hulladékmennyiség optimalizálása és a hulladékhasznosítási arány növelése.