You are here

Science Park

 

Az NI Hungary Kft. 1 914 941 260 forint uniós támogatást nyert az „Innovációs és technológiai parkok valamint fejlesztési központok támogatása” című pályázati kiíráson az Új Széchenyi Terv keretében. A mintegy három és fél milliárd forintos összköltséget meghaladó beruházásból egy laborokat is magában foglaló új épület jön létre, illetve új technológiai megoldásokat szolgáló eszközök és egy prototípus gyártósor kerülnek megvételre, emellett pedig IT fejlesztés is megvalósul a projekt keretében.

 

 

Sajtómegjelenések

Tekintse meg a National Instruments Science Parkjával kapcsolatos sajtómegjelenéseket.

Képtár

Tekintse meg a National Instruments Science Parkjával kapcsolatos képeket.

 

National Instruments

Science Park Elektronikus Alapkőletétele - 2013. október 1.

Újabb fejlesztés kezdődik a National Instruments (NI) debreceni telephelyén, a csaknem 4 milliárd forint összköltségű tudományos park alapkövét október 1-jén helyezték el a cívisvárosban. Külön érdekesség, ahogy Dr. Ábrahám László, az NI Hungary Kft. ügyvezetője kiemelte – Magyarországon ez volt az első elektronikus alapkőletétel, amikor egy mérőműszer segítségével a föld felszíne alól is nyomon követhető az építkezés folyamata.

 Tovább

GOP-1.2.1-12/B-2012-0002

Gazdaságfejlesztési Operatív Program keretén belül, az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával valósult meg.

 

 

Projekt azonosító száma:

GOP-1.2.1-12/B-2012-0002

Projekt címe: Az NI Hungary Kft. Science Parkja
Projekt megvalósulásának helyszíne: NI Hungary Kft. - 4031 Debrecen, Határ út 1/a.
Projekt magvalósításának tényleges kezdete és befejezése: 2013.04.24-2015.02.20.
Projekt összköltsége:

3 604 923 250 Ft

Elnyert támogatás összege:

1 802 461 625 Ft

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával és a Magyar központi költségvetésből támogatva valósul meg.

Támogatás intenzitása: 50%
Projekt célja:

Jelen támogatás lehetővé teszi, hogy az NI Hungary Kft. létrehozhassa saját Science Parkját. Az új épület a meglévő épületegyütteshez kapcsolódóan teret biztosít majd a kutató-fejlesztő kollégák munkahelyeinek kialakításához és a laborok működéséhez. Az infrastrukturális beruházás mellett olyan innovációt elősegítő új technológiai megoldásokat szolgáló eszközök, prototípus gyártást támogató eszközök beszerzése és IT fejlesztés valósul meg, amely a vállalat hosszú távú fennmaradását és sikeres működését biztosítja.