You are here

Jelentkezési útmutató

 

Az oldal alján található 'Aktuális álláslehetőségek' szövegre kattintva a National Instruments toborzó portáljára kerülsz, ahol megtekintheted az aktuális pozíciókat, valamint jelentkezhetsz is rájuk.

A portál angolul és magyarul is elérhető, a nyelvek között a főoldalon (Álláskeresés), a jobb felső sarokban található lenyíló menüben tudsz váltani. Egyes álláshirdetések azonban lehet, hogy csak angolul, csak magyarul vagy mindkét nyelven szerepelnek.

Röviden a jelentkezés folyamata a következő:

  • felhasználói fiók létrehozása, vagy bejelentkezés a már meglévőbe
  • keresés az álláshirdetések között, a téged érdeklő pozíciók kiválasztása
  • a jelentkezés során az adataid megadása, valamint az önéletrajzod feltöltése
  • a jelentkezés elküldése

 

Aktuális álláslehetőségek

 

Felhasználói fiók létrehozása

A jelentkezéshez felhasználói fiókot kell létrehoznod, amelynek során felhasználói névként az érvényes email címedet, valamint egy tetszőleges jelszót kell megadnod. A későbbiekben is ezekkel tudsz bejelentkezni. Kérlek, olyan email címet adj meg, amelyet gyakran használsz, mert a kiválasztás során erre a címre fogunk értesítéseket küldeni.

A felhasználói fiókodban add meg személyes adataidat (név, lakcím, telefonszám), ezek alapján a rendszer a jelentkezés során a megfelelő adatmezőket már automatikusan kitölti.

A felhasználói fiókodban olyan lehetőségek is rendelkezésedre állnak, amelyek az álláskeresésedben segítenek. Létre tudsz hozni például keresősegédeket, amelyek a beállított keresési feltételek alapján rendszeres értesítéseket küldenek az újonnan megnyíló pozíciókról. Itt tudod továbbá nyomon követni a jelentkezése(i)d állapotát is. Érdemes az önéletrajzodat is előre feltölteni, így nem kell minden egyes jelentkezés alkalmával külön megtenni.

Keresés az álláshirdetések között

A portál főoldalán, az Álláskeresés oldalon több paraméter alapján (például teljes vagy részmunkaidős állás, érdeklődési kör, gyakornok, pályakezdő vagy tapasztalt szint) tudsz rákeresni a téged érdeklő pozíciókra. Vagy egyszerűen csak hagyj mindent az előre felajánlott „Összes” opción, és kattints a lap alján található Keresés gombra, amelynek hatására az összes aktuális pozíció megjelenik.

A keresés eredménye a Keresési eredmények oldalon található, amely a Keresés gombra kattintva válik láthatóvá. Ha szeretnéd látni a részletes álláshirdetést, kattints a pozíció megnevezése mellett a Nézet gombra, vagy a pozíció nevére. Ha egy hirdetés több nyelven is megjeleníthető, akkor előbb válaszd ki a Nyelv oszlopban a kívánt nyelvet, majd kattints a Nézet gombra.

Jelentkezés álláshirdetésre

A legegyszerűbben úgy tudsz jelentkezni, ha a részletes álláshirdetésen rákattintasz a Jelentkezés most gombra. Ekkor, ha még nem léptél be, be kell jelentkezned a felhasználói fiókodba, vagy létre kell hoznod egy újat.

A jelentkezés folyamán meg kell adnod a kiválasztáshoz szükséges adataidat, valamint fel kell töltened az önéletrajzodat. A jelentkezés végén, az előnézeti oldalon ellenőrizheted a beírt adatokat, majd kattints a Jelentkezés gombra. Hamarosan a jelentkezésről egy visszaigazoló emailt kapsz.

Az önéletrajzodat csak Word vagy egyéb szöveges formátumban tudjuk elfogadni, PDF formátum elfogadására nincs lehetőségünk. Amennyiben angol és magyar nyelvű önéletrajzot is szeretnél küldeni, két lehetőséged van: vagy összemásolod a kettőt egy fájlba, és feltöltöd azt, vagy a másodikat a „Kísérődokumentumok elküldése” oldalon adod meg, ahol bármilyen formátumú dokumentumot csatolhatsz.

Kérdésed van?

Bármilyen kérdés esetén bátran írj a karrier.debrecen@ni.com email címre.

NI Hungary Kft.

4031 Debrecen, Határ út 1/A.

 Tel: +36 52 515 400