You are here

Hírek - NI Hungary Kft.

National Instruments

Első lett az NI Hungary Kft. az Aon Hewitt Videókampányán

Örömünkre szolgál, hogy az NI Hungary Kft. nyerte el az első díjat Magyarország első MUnkahelyi VIdeókampányára beküldött pályázatával. A 2013. november 5-én megrendezett ünnepélyes díjátadón Dr. Ábrahám László vehette át a fődíjat a film készítőivel, Gombás Péterrel és Gacsal Lászlóval az Aon Hewitt Szakmai Konferencián, Budapesten.

A videókampány célja az volt, hogy lehetőséget nyújtson a magyarországi vállalatoknak arra, hogy a munkáltatók kreatív és újszerű formában mutathassák be magukat az érdeklődő munkavállalók számára. A vállalati kultúránkat bemutató öt perc időtartamú videó 18 beérkezett pályamű közül bizonyult a legjobbnak.

 

Az előkelő helyezés többek között azért is jelentős cégünk számára, mert emberközpontú vállalati kultúránkat igazolja, és jól tükrözi, hogy vállalatunk nemcsak vásárlóira, partnereire és részvényeseire fordít kiemelt figyelmet, de munkavállalóira is. Sikerünk záloga  a tehetséges munkavállalók alkalmazása, valamint a fiatalos, lendületes  légkör kialakítása és fenntartása a mindennapok során, melyek  az NI emberi előny stratégiájának sarokkövei és nagyban hozzájárulnak a vállalat hosszú távú sikereihez.

 

Ezek a sikerek az ehhez hasonló elismerésekben is mérhetők amellett, hogy vállalatunk a kultúrája révén olyan jövőt formáló eszközöket biztosít a mérnökök és tudósok számára, amellyel csökkenti a környezeti terhelést, továbbá jobbá teszi a világot és a közösséget, ahol dolgozunk és élünk. 

 

 

További képek az eseményről: