You are here

Hírek - NI Hungary Kft.

National Instruments

Megyei TOP 100 gazdasági elismerés:

a National Instruments a legnagyobbak között

 

Az idén tizennegyedik alkalommal osztották ki a Hajdú-Bihar megye vezető gazdasági vállalkozásainak szóló elismeréseket, melyeket ünnepélyes keretek között adtak át 2013. december 12-én a Hajdú-Bihari Napló, a Hajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, valamint a NAV Észak-alföldi Regionális Igazgatósága közös rendezvényén a Nonprofit Gazdaságfejlesztő Szervezetek Házában.

 

Örömünkre szolgál, hogy az eseményen Dr. Ábrahám László, az NI Hungary Kft. ügyvezetője kapta az Inform Média Kft. által három éve alapított TOP 100 Gazdasági Díjat a szakmai zsűri döntése alapján, gazdasági téren nyújtott kiemelkedő szerepvállalásának és aktív társadalmi felelősségvállalásának méltatásaként.

A díjátadón Dr. Ábrahám László a TOP 100 Gazdasági Fórumon tartott előadásában az innováció fontosságát emelte ki, hangsúlyozva, hogy ennek során elengedhetetlen a folytonos törekvés valami új és jobb létrehozására, amely lehet termék, szolgáltatás vagy akár a hatékonyabb működést elősegítő átszervezés is.

A fórumon gazdasági elismerések átadásán kívül bemutatták a megye vállalkozásainak 2012. évi gazdasági teljesítményét elemző Top 100 kiadványt is, melyben közzétették Hajdú-Bihar megye árbevétel szerinti legjobb száz vállalatának listáját. Dr. Ábrahám László méltatásán túl a National Instruments (NI) innováció iránti elhivatottságát tükrözi a debreceni leányvállalat által elnyert előkelő negyedik hely is, melyben a nettó árbevétel mellett említést kíván a hozzáadott érték terén elért kiváló eredményünk is.

Mindkét elismerés jól példázza az NI azon folyamatos törekvését, hogy a magas szellemi hozzáadott érték és az innovatív szemlélet ötvözetével járuljon hozzá a gazdaság és társadalom hosszú  távú sikereihez.

A TOP 100 Gazdasági Díjjal és a közzétett Hajdú-Bihar megye árbevétel szerinti legjobb száz vállalatának listájával kapcsolatban további információ a Hajdú-Bihari Napló TOP 100 2013. évi gazdasági kiadványában található.