You are here

A National Instruments hardvergyártó-, szolgáltató- és K+F központja

 

A tesztelési, mérési és vezérlési megoldások területén világszinten élen járó National Instruments Corporation 2001-ben hozta létre leányvállalatát Debrecenben.  Az elmúlt évek során 200 fős cégből több mint 1500 főt foglalkoztató munkáltatóvá nőttük ki magunkat.  Folyamatos fejlődésünk mellett büszkék vagyunk emberközpontú vállalati kultúránkra és arra, hogy olyan rendszereket biztosítunk a mérnökök és tudósok számára, melyek megváltoztatják a bennünket körülvevő világot.

 

Ügyfeleink között olyan cégek szerepelnek, mint az Airbus, a Subaru és a Hyundai, de termékeinket a NASA is használja a kutatásaik során. Az innováció melletti elkötelezettségünknek köszönhetően az NI Hungary Kft. ma már az elektronikai eszközök gyártása mellett 12 különböző területen foglalkoztat munkatársakat.

 

Büszkék vagyunk arra, hogy olyan munkahelyet teremtünk, ahová munkavállalóink szívesen járnak be dolgozni és örülünk a közösen elért sikereinknek, csak néhányat említve az elnyert díjaink közül: Az Év Cafateria Rendszere Díj - I. helyezés; Az Év Intelligens Vállalata TOP 10; CSR Hungary Díj - I. helyezés; Kerékpárosbarát Munkahely; MET Innováció és Tehetség Díj, az Ország 4. Legjobb Irodaháza Díj.

 

Sikerünk zálogának tehetséges munkavállalóinkat, és azt a fiatalos, lendületes, innovatív légkört tekintjük, melyben kollégáink dolgoznak a mindennapok során.

Hardvergyártás

Az NI Hungary Kft-nél high-tech környezetben, magas precizitással dolgozunk azon, hogy vásárlóinknak minőségi termékeket tudjunk biztosítani. Debrecenben gyártjuk az NI hardvertermékek több mint 90%-át.

 

Szolgáltató Központok

Globális Szolgáltató Központjainkban kollégáink magas hozzáadott értékkel támogatják a világszerte működő National Instruments irodákat az informatika, a pénzügy, a jog és a marketing területén.

 

Kutatás - Fejlesztés

Nagy hangsúlyt fektetünk a K+F-re, hogy vásárlóinknak a legmodernebb mérés- és automatizálás technikai eszközöket tudjuk biztosítani. Mérnöki csoportjainkba folyamatosan keresünk új munkatársakat. 

 

 

Szeretnél közénk tartozni és egy lendületes csapat tagja lenni? Jelentkezz most! 

 


 

Elérhetőségeink:

A legfrissebb híreinkért kövesd a Facebook oldalunkat!

 

A National Instruments hardvergyártó-, szolgáltató- és K+F központja:   

NI Hungary Kft.                                                         

4031 Debrecen, Határ út 1/A.                                           

 Tel: +36 52 515 400                                           

A National Instruments kelet-európai értékesítési központja (termékinformáció és szakmai tanácsadás):

National Instruments Hungary Kft.

Infopark - E épület, 1117 Budapest, Neumann János u. 1/E. 2. em.

     Tel: 06 1 481 1400                   Fax: 06 1 203 3490