You are here

A National Instruments hardvergyártó-, szolgáltató- és K+F központja

A mérés- és irányítás automatizálás területén piacvezető National Instruments Corporation 2001-ben hozta létre első tengerentúli gyártóbázisát Debrecenben.

Az elektronikai eszközök gyártására koncentráló NI Hungary Kft. megalakulása után konstans növekedésbe kezdett, és mára már több mint 1000 kollegát foglalkoztat 13 különböző területen. A hardvergyártás mellett helyet kapnak Európát, Ázsiát és Amerikát kiszolgáló központjaink is, mint az IT, a jog, a pénzügy és a Service Center. A gyártást szakképzett mérnökeink támogatják, Kutatás-Fejlesztés mérnökségi csoportunk működésével pedig igazi tudásközponttá nőtte ki magát cégünk Magyarország keleti részén.

Sikerünk zálogának tehetséges munkavállalóinkat, és azt a fiatalos, lendületes, innovatív légkört tekintjük, melyben kollégáink dolgoznak a mindennapok során.

Hardvergyártás

Az NI Hungary Kft-nél high-tech környezetben, magas precizitással dolgozunk azon, hogy vásárlóinknak minőségi termékeket tudjunk biztosítani. Debrecenben gyártjuk az NI hardvertermékek több mint 90%-át.

 

Szolgáltató Központok

Globális Szolgáltató Központjainkban kollégáink magas hozzáadott értékkel támogatják a világszerte működő National Instruments irodákat az informatika, a pénzügy, a jog és a marketing területén.

 

Kutatás - Fejlesztés

Nagy hangsúlyt fektetünk a K+F-re, hogy vásárlóinknak a legmodernebb mérés- és automatizálás technikai eszközöket tudjuk biztosítani. Mérnöki csoportjainkba folyamatosan keresünk új munkatársakat. 


Aktualitások

 

Álláslehetőségek

Szeretnél közénk tartozni és egy lendületes csapat tagja lenni? Jelentkezz most!

Böngéssz friss álláslehetőségeink között

 

A National Instruments hardvergyártó-, szolgáltató- és K+F központja:   

NI Hungary Kft.                                                         

4031 Debrecen, Határ út 1/A.                                           

 Tel: +36 52 515 400                                           

 

A National Instruments kelet-európai értékesítési központja (termékinformáció és szakmai tanácsadás):

National Instruments Hungary Kft.

Infopark - E épület, 1117 Budapest, Neumann János u. 1/E. 2. em.

        Tel: 06 1 481 1400                   Fax: 06 1 203 3490