You are here

Mérésadatgyűjtési trendek és technológiák

DAQ Outlook

Az összefoglalóból megismerheti a legújabb technológiákat, melyekkel a mérnökök és tudósok könnyen és gyorsan oldhatják meg a mérésadatgyűjtési, adatelemzési és adat megjelenítéssel kapcsolatos feladataikat. A mérésadatgyűjtés területén piacvezető National Instruments több mint 30 év tapasztalattal rendelkezik az adatgyűjtés és elemzés területén, innovatív hardver és szoftver megoldásaival épített adatgyűjtő rendszereit több mint 35.000 cég használja világszerte. Az NI szorosan közreműködik számos vezető alaptechnológiát fejlesztő céggel, így biztosítva, hogy az adatgyűjtő termékek mindig a legújabb megoldásokat nyújtsák a piac változó igényeinek megfelelően. A vásárlók és partnerek visszajelzései alapján elkészített ingyenesen letölthető összefoglalóból megismerheti az aktuális ipari trendeket, és megoldásokat kínálunk az aktuális technológiai kihívásokra az adatgyűjtő rendszereket fejlesztő mérnökök számára.

 

Töltse le az összefoglalót!

 

Tartalom

  Big Analog Data™ és adatgyűjtés

  A verseny többé már nem arról szól, hogy ki tudja a legtöbb adatot begyűjteni, hanem arról, hogy ki tudja azokat leghamarabb értelmezni. Tudjon meg többet az összefoglalóból!

  Moore törvény az adatrögzítésben

  Ahogyan digitális világunk egyre összetettebbé válik, egyre magasabb követelményeket támasztunk a fizikai és elektromos jelenségeket felvevő rendszerekkel szemben. Ebben a fejezetben bemutatjuk az adatrögzítő rendszerek következő generációját, amely megfelel az új technológiai kihívások szabta követelményeknek.

  A jövő adatbusz rendszerei

  Bemutatjuk, hogy az új adatbuszok segítségével hogyan fejleszthetők tovább az adatgyűjtő rendszerek, és hogyan oldhatók meg a jövő adatgyűjtési problémái.

  A mobiltechnológia hatása az adatgyűjtésben

  A mérési alkalmazásokhoz történő mobil hozzáférés ma már nem egy érdekesség, hanem követelmény. Olvassa el a részleteket az összefoglalóban!