You are here

Megújult az ni.com weboldal

A weboldalunkra látogatók visszajelzései sokat segítettek nekünk abban, hogy újratervezzük a kezdőoldalt és a navigációs menüt, amely most jobban igazodik a látogatók elvárásaihoz és igényeihez. A megújult weboldal olyan új technológia felhasználásával készült, amely képes megfelelni a jövőben felmerülő igényeknek is.
Sokat dolgozunk azon, hogy ügyfeleink elvárásainak megfeleljünk. Még sok a tennivaló, ezért folytajuk a megkezdett munkát. Folyamatos fejlesztéseket végzünk annak érdekében, hogy minél magasabb színvonalú kiszolgálást nyújthassunk Önnek az ni.com weboldalakon.
Kérjük, szánjon egy kis időt arra, hogy kitölti ezt az űrlapot, és megosztja velünk véleményét az ni.com új szolgáltatásaival kapcsolatban! Nagyra értékeljük visszajelzését. Kérjük, mondja el nekünk a weboldallal kapcsolatos tapasztalatait, és véleményét arról, hogy milyen fejlesztéseket látna itt szívesen.

3 újdonság az ni.com weboldalon

Egyszerű navigáció

Tudjuk, hogy gyorsan és a lehető legkevesebb kattintással szeretne hozzáférni a keresett információhoz. Az új weboldalt olyan egyszerűsített navigációs menüvel láttuk el, amelynek segítségével gyorsabban eljuthat az Ön által keresett információhoz és termékekhez.

A mai igényeknek megfelelő kezdőlap

Esztétikus felépítésén túl a kezdőlap gyorsabb, interaktívabb, továbbá könnyebben áttekinthető, olvasható és navigálható lett. A változtatásokra ügyfeleink visszajelzéseit alapul véve került sor. Fontos volt számunkra az is, hogy az új weblapon értékrendünk és kulcsfontosságú üzeneteink egyértelműek legyenek.

Táblagépre, asztali számítógépre és okostelefonra optimalizált kezelőfelület

Az új weboldal tervezésekor egyik fő célunk az volt, hogy segítségével ügyfeleink könnyebben megtalálják azt, amiért idelátogattak. A megújult weboldal emellett okostelefonra, táblagépre és asztali számítógépre egyaránt optimalizált.

Szeretne többet tudni a tervezett változtatásokról?
Csatlakozzon az ni.com Tanácsadó Testületéhez!

Segítse munkánkat egy maximális felhasználói élményt nyújtó webhely létrehozásában! Legyen Ön is tagja az ni.com Tanácsadó Testületének! Az NI webes csapatával együtt ötletelhet és tesztelheti az ni.com felületen tervezett fejlesztéseket.

Csatlakozzon most, hogy ötleteit és javaslatait megoszthassa velünk!