You are here

A National Instruments-ről

National Instruments

A National Instruments-ről

A National Instruments (www.ni.com) átalakítja a mérnökök és kutatók rendszertervezési, prototípus készítési és fejlesztési módszereit a mérési, automatizálási és beágyazott alkalmazások vonatkozásában. Az NI azonnal használatba vehető szoftverekkel – mint például az NI LabVIEW – és moduláris, költséghatékony hardverekkel látja el ügyfeleit világszerte. Az austini (Texas, USA) székhelyű NI több mint 7100 főt foglalkoztat, és több mint 50 országban van közvetlenül jelen.

 További információ

 

National Instruments Hungary Kft.

Az NI Kelet-Európán belül elsőként Lengyelországban képviseltette magát közvetlenül, azóta pedig további 6 országban van jelen, Lengyelországon kívül Csehországban, Szlovéniában, Magyarországon, Romániában, Szlovákiában és Szerbiában, amelyek közül Budapestre került a régió értékesítési központja. A National Instruments Kelet-Európai Értékesítési és Marketing Központja összesen 13 országnak nyújt szakmai támogatást (Lengyelország, Csehország, Szlovákia, Magyarország, Szlovénia, Horvátország, Szerbia, Montenegró, Macedónia, Albánia, Bosznia és Hercegovina, Románia és Bulgária). Az National Instruments Hungary Kft. 2002 óta minden évben részt vesz a Legjobb Munkahely Felmérésben, ahol minden alkalommal az első 40 helyezett között volt. 2012-ben, az európai Legjobb Munkahely Felmérésben a 6. helyezést érte el.

 NI történelem a kezdetektől

 

NI Hungary Kft. (Debrecen)

A National Instruments 2001-ben Magyarországon, Debrecenben nyitotta meg az első tengeren túli gyárát. Ma a gyár több mint 1100 alkalmazottnak a munkaadója, illetve itt történik a cég teljes hardver gyártásának több mint 95%-a.

 Tovább az NI Debrecen weboldalára

 

NI - az emberközpontú vállalat

A National Instruments emberközpontú vállalat, amely nemcsak vásárlóira, partnereire és részvényeseire fordít kiemelt figyelmet, de munkatársaira is. Élettel teli és innovatív vállalati kultúrát építettünk ki, olyan jövőt formáló eszközöket biztosítunk a mérnökök és tudósok számára, amellyel jobbá teszik a világot, csökkentik a környezeti terhelést és igyekszünk jobbá tenni a közösséget, ahol dolgozunk és élünk. Nagy hangsúlyt fektetünk a dolgozói elégedettségre, az emberekkel való bánásmódra és az irántuk érzett felelősségre. A National Instruments számos piacképes és személyre szabott juttatást kínál dolgozóinak.  Meggyőződésünk, hogy munkatársaink képezik a vállalat alapját, elkötelezettségük és energiájuk nélkül a cég nem tudná elérni céljait. Emiatt tartjuk számon őket vállalatunk legfontosabb értékeiként. Az elmúlt 12 évben a FORTUNE magazin a National Instruments-t a legjobb 100 munkahely közé választotta Amerikában.

 NI Citizenship