You are here

Automatizált teszt

A National Instruments több mint 30 éve segíti világszerte a vállalatokat egyre költséghatékonyabb automatizált tesztrendszerek építésében. Megtartva vezető szerepét a műszervezérlés területén, a National Instruments mára a virtuális műszerezésen alapuló tesztelőrendszer tervezés vezető innovátora lett. Csökkentse költségeit azáltal, hogy olyan platformba fektet be, amely a nyílt PC-technológiákat, moduláris műszerezést és iparvezető tesztrendszer-szoftvereket kombinálja.

 

Költséghatékony automatizált tesztrendszerek

 

Tesztköltség csökkentése

Tekintse meg, hogy más vállalatok hogyan csökkentik tesztköltségeiket

Ismerje meg, hogy a National Instruments hogyan segít ügyfeleinek lényegében minden iparágban az automatizált tesztelési módszereik minőségének javításában. A Microsoft által használt tesztelés adatátvitelének növelésétől az orvosi berendezések teszteléséig az NI 25 000 ügyfele közül, több mint 700-an írtak esettanulmányt alkalmazásaikról amelyek segítenek megoldást találni saját alkalmazása létrehozásában is.
 
Költséghatékony tesztrendszerek

Tanuljon meg még költséghatékonyabb tesztrendszereket tervezni

Hozzon létre nagyobb adatátviteli sebességgel és rugalmassággal rendelkező moduláris, szoftveresen definiált tesztrendszereket, alacsonyabb összköltségi áron, valamint ismerje meg a hatékony tesztrendszerek létrehozásának bevált gyakorlatait. Tájékozódjon a legújabb ipari trendekről, az új generációs rendszerek létrehozásának irányelveiről, valamint ismerje meg a tesztmérnökök felé támasztott üzleti kihívások megoldásait.

 

Referencia-tesztrendszerek

Ismerkedjen meg referencia-tesztrendszerekkel 

Szerezzen részletes információkat a tesztrendszer-elemekről a referencia tesztrendszer-modellek segítségével. Vizsgálja meg az automatizált félvezető- és videó tesztalkalmazások keretrendszerét, és ismerje meg, hogy a virtuális műszerplatform egyes elemei hogyan integrálódnak a tervezésbe. Ezek az NI referencia-architektúrák az alkalmazások létrehozásához szükséges rendszerszintű tervrajzokat is kínálnak.