You are here

A National Instruments a Virtuális Műszerezésért Alapítvány elérhetőségei

National Instruments

National Instruments a Virtuális Műszerezésért Alapítvány

4031 Debrecen

Határ út 1/A.

Tel: +36 52 515 400

GPS koordináták:

47° 31' 44.3" N  /  21° 34' 40,6" E


 

Megközelíthetőség

Bejárat a Kishegyesi út felől.

Vasúttal Budapestről:

 

A Keleti és Nyugati pályaudvarról is indulnak gyors és Inter City (IC) vonatok Debrecenbe. A Keleti pályaudvarról induló IC vonatok menetideje 3:46 perc, a Nyugati pályaudvarról induló IC vonatok menetideje 2:38 perc.

A vonatok menetrendje a  MÁV - Start Zrt. honlapján tekinthető meg.

A debreceni Nagyállomástól:

A 42-es, 43-as vagy a 46-os, 46Y és 46E busszal lehet eljutni átszállás nélkül az Alapítványhoz. A 'Pósa utcai' megállóhelynél kell leszállni, onnan két perces sétával (nem a Pósa utcán, hanem a Kishegyesi úton folytatva az utat) érkezünk meg a National Instruments Határ úti épületéhez. 

A 10 és 10/A autóbusszal, illetve az 5 és 5/A számú trolibusszal lehet eljutni a Segner térig, ahonnan induló 17, és a 17A-s buszokkal juthat el az Alapítványhoz, amely buszok közvetlenül az NI épülete ekőtt (Határ úti Ipari Park megálló) állnak meg.

A debreceni autóbusz állomásról:

A 42-es, vagy a 46/ 46Y/ 46E buszokkal lehet eljutni átszállás nélkül az Alapítványhoz. A 'Pósa utcai' megállóhelynél kell leszállni, onnan két perces sétával (nem a Pósa utcán, hanem a Kishegyesi úton folytatva utadat) lehet eljutni a National Instruments Határ úti épületéhez.

A helyi járatos buszok pontos indulásának menetrendje a DKV honlapján tekinthető meg.

 Vissza a főoldalra