You are here

National Instruments a Virtuális Műszerezésért Alapítvány

 

Cégünk gyártótevékenysége mellett céljául tűzte ki a mérnökoktatás támogatását, hisz a hazai munkaerőpiac folyamatos mérnökhiánnyal küzd. Mentor Programunkkal a tudományok világát játékos formában hozzuk közelebb a felnövekvő nemzedékhez és jelenleg több mint 100 általános és középiskolában, illetve óvodában vagyunk jelen. Sikerünkhöz nagymértékben hozzájárul a National Instruments a Virtuális Műszerezésért Alapítvány, amely 2006-ban jött létre a műszaki tárgyak és a tudomány egyéb területein folytatott oktatási, valamint kutatás és fejlesztési tevékenységek támogatására.

 

Az Alapítványnak köszönhetően olyan programok valósulhatnak meg, mint az évről évre megrendezésre kerülő Visual Thinking LabVIEW programozó verseny; a FIRST® LEGO® League (FLL) regionális forduló; a World Robot Olympiad (WRO); valamint a több mint 10.000 látogatót vonzó Science NO Fiction Tudományfesztivál, amelynek keretében 2016-ban megrendezésre került a FIRST® LEGO® League Közép-európai döntője, 2017-ben a FIRST® LEGO® League Közép-európai elő-döntője, valamint 2018-ban a FIRST® LEGO® League nemzetközi döntője. Mind a Tudományfesztivál, mind pedig versenyeink izgalmas és tartalmas kikapcsolódást kínálnak gyermekeknek és családoknak.

Az alapítvány támogatásával hozzájárulhat ahhoz, hogy a jövőben még több izgalmas és értékes programot szervezhessünk, melyekkel a gyerekek játszva tanulhatnak.

 

 

 

Események

Tudjon meg többet az alapítványunkhoz kapcsolódó eseményekről és olvassa el fényképes beszámolóinkat.
 Tovább az eseményekhez

Dokumentumok

Tekintse meg alapító okiratunkat, bejegyzői végzésünket, beszámolóinkat és közhasznúsági jelentéseinket. 
 Tovább a dokumentumokhoz

Híreink

Programok

Aktuális pályázati és versenyfelhívásainkat itt találja.

Tovább

Köszönjük a felajánlásokat

Ezúton is köszönjük a SZJA 1% felajánlásokat.

Tovább

Sajtóarchívum

Olvassa el korábbi sajtóhíreinket és
tudja meg, mit írtak rólunk mások!

Tovább