You are here

Tanfolyamok

A National Instruments számos képzési lehetőséget kínál, legyen szó akár néhány témában tudását felfrissíteni kívánó, tapasztalt LabVIEW-felhasználóról, az első LabVIEW tantárgyára készülő hallgatóról vagy személyre szabott oktatást előnyben részesítő professzorról, kutatóról. Az alábbi oktatási lehetőségeink megtekintésével megismerhető, hogy milyen módon használhatók az NI eszközök házi feladatok megoldásához, illetve a tanórákon vagy kutatási projektekben.

Online videó bemutatók

Elérhető lehetőségek

Online tanfolyamok

Az online tanfolyamok az érvényes felhasználói profillal rendelkező felsőoktatási felhasználók számára az Academic Site License szoftvertámogatási szolgáltatáscsomag (SSP) keretén belül a nap 24 órájában ingyenesen elérhetőek.

Online tanfolyamokhoz (SSP előfizetés szükséges)

Tudjon meg többet az Academic Site License-ről

Ismertető kisfilmek

A LabVIEW alapfogalmakat ismertető néhány perces kisfilmjeink ingyenesen megtekinthetők. Kezdje el az ismerkedést vagy illessze be oktatási anyagába akár ma!

LabVIEW bemutató

RIO bemutató

Személyes képzés

Jelentkezzen okleveles LabVIEW Oktató által vezetett helyszíni oktatásra! Jelentkezés előtt érdeklődjön felsőoktatási ügyfeleinknek szóló kedvezményekről!

Képzési lehetőségek