You are here

Akadémiai szoftver

NI LabVIEW

A világszerte több mint 6000 egyetemen használt LabVIEW szoftver révén a jövő mérnökei gyakorlati tapasztalatokra tehetnek szert.

A LabVIEW bemutatása

A diákváltozat megtekintése

A próbaváltozat letöltése

NI Multisim

A Multisim az iparban elterjedt, első osztályú SPICE szimulációs környezet, amelyet világszerte számos egyetemen használnak az áramkörök és az elektronika oktatásában.

Tudjon meg többet a Multisimről

A diákváltozat megtekintése

A próbaváltozat letöltése

Academic Site License opciók

A többféle változatban és méretben elérhető NI Academic Site License szoftverlicenc csomag az oktatók, kutatók és diákok számára az iparban elterjedt, a felfedezést és az innovációt egyaránt segítő grafikus rendszertervezsi platformhasználatára ad lehetőséget. Az alábbi lehetőségek áttekintését követően a további részletekkel és az árakkal kapcsolatban kérjük, keresse fel az NI műszaki kapcsolattartóit.

LabVIEW Teaching-Only Licencek

Ezek a licencek a tanteremben, valamint számítógépes- és oktatólaborban használhatók számos tudományos és mérnöki terület gyakorlati oktatása céljából. Az előadók a szoftvert a tananyag elkészítéséhez a saját számítógépükre is feltelepíthetik.

 • Kicsi: az oktatási intézmény megegyezés szerinti határokkal rendelkező kisméretű szervezeti egységének (pl. tanszék vagy iskola) valamennyi számítógépére.
 • Közepes: az oktatási intézmény megegyezés szerinti határokkal rendelkező, közepes méretű szervezeti egységének (pl. kar) valamennyi számítógépére.
 • Nagy: az oktatási intézmény megegyezés szerinti határokkal rendelkező, nagy kiterjedésű részének (pl. egy teljes felsőoktatási intézmény, kampusz) valamennyi számítógépére.

LabVIEW Teaching and Research Licencek

Ezek a licencek a tanteremben, valamint számítógépes és oktatólaborban használhatók tudományos és mérnöki terület gyakorlati oktatásához, valamint az egyetemi kutatásban. Az oktatók és kutatók a szoftvert a tananyag elkészítéséhez, továbbá kutatási célra a saját számítógépükre is feltelepíthetik.

 • Kicsi: a  felsőoktatási intézmény megegyezés szerinti határokkal rendelkező kisméretű szervezeti egységének (pl. tanszék) valamennyi számítógépére.
 • Közepes: a felsőoktatási intézmény megegyezés szerinti határokkal rendelkező, közepes méretű szervezeti egységének (pl. kar) valamennyi számítógépére.
 • Nagy: a felsőoktatási intézmény megegyezés szerinti határokkal rendelkező, nagykiterjedésű részének (pl. egy teljes kampusz) valamennyi számítógépére

LabVIEW Research-Only Licencek

Ezek a licencek egyetemi kutatólaboratóriumban használhatók. A kutatók a szoftvert kutatási célból saját számítógépükre is feltelepíthetik.

 • Academic Suite: egyetlen kutató számára
 • 5 felhasználós: kis kutatólaboratórium számára, legfeljebb 5 felhasználó részére
 • 10 felhasználós: kis- vagy közepes kutatólaboratórium számára, legfeljebb 10 felhasználó részére

Multisim Teaching-Only Licencek

Ezek a licencek tanteremben, továbbá számítógépes- és oktatólaborban használhatók az erősáramú- és teljesítményelektronika valamint az áramkörtervezés gyakorlati oktatásában. Az oktatók a szoftvert a tananyag elkészítéséhez saját számítógépükre is feltelepíthetik.

 • Kicsi: a felsőoktatási intézmény megegyezés szerinti határokkal rendelkező kisméretű szervezeti egységének (pl. tanszék) valamennyi számítógépére.
 • Közepes: a felsőoktatási intézmény megegyezés szerinti határokkal rendelkező, közepes méretű szervezeti egységének (pl. kar) valamennyi számítógépére.
 • Nagy: a felsőoktatási intézmény megegyezés szerinti határokkal rendelkező, nagykiterjedésű részének (pl. egy teljes kampusz) valamennyi számítógépére

Student Install Opciók

A szoftvertámogatási szolgáltatáscsomag (SSP) révén érvényben lévő Academic Site License Teaching vagy Teaching and Research licenc-megállapodás keretében elérhető opciókkal a diákok tanulási célból saját számítógépükre is feltelepíthetnek, illetve aktiválhatnak szoftvereket.

 • LabVIEW Student Install Opció: tartalmazza a LabVIEW Student Edition-t, továbbá a LabVIEW Academic Site License valamennyi eszközkészletét és modulját
 • Multisim Student Install Opció: Tartalmazza a Multisim-et és az NI Ultiboard Education Edition-t
 • NI Student Install Opció: tartalmazza a LabVIEW és Multisim Student Install Opció valamennyi szoftverét (használatához érvényben lévő LabVIEW és Multisim Academic Site License szükséges).