You are here

Felhasználói esettanulmányok

A National Instruments termékeinek használatára nap mint nap egyre izgalmasabb új lehetőségeket tárnak fel a diákok, oktatók és kutatók. Az alábbi néhány írásos és mozgóképes esettanulmány jól példázza, hogyan lehet a grafikus rendszertervezés az oktatás szerves gyakorlati kiegészítése, miközben felgyorsítja az innovációt és az új felfedezéseket az egyetemi kutatásban.

Oktatói kézikönyv letöltése | Valamennyi akadémiai esettanulmány megtekintése

 
 • UT Swim Trainer
   
 • Georgia Tech Track and Field
   
 • Fontys University
   
 • Specialized Bikes
   

Oktatás: hallgatói elégedettség az elektronika területén

A hallgatói elégedettség 67-ról 98%-ra nő a Manchesteri Egyetemen

„Az alapképzéses kurzusain NI eszközöket használva, a mester- és doktori képzésen már olyan hallgatókkal dolgozhatunk, akik a kezdetektől fogva képesek gyakorlati műszeres, szabályozási és telekommunikációs megoldások megvalósítására. Számukra már nem a szükséges eszközök működésének elsajátítása, hanem maga a kutatás jelenti a kihívást.“

Hogyan érte el mindezt a Manchesteri Egyetem?

Kutatás: összetett szabályzórendszerek

70 tonnás megfogókar vezérlése offshore szélturbina építésénél

„A LabVIEW és a CompactRIO együttese biztosította az alacsony szintű szabályzáshoz és kinematikai számításokhoz szükséges számítási kapacitást, valamint a biztonság szempontjából kritikus vezérlőlogika számára szükséges determinisztikus működést és bővíthetőséget.“

Hogyan érte el mindezt az Industrial Systems and Controls?

Oktatás: hallgatók pályakezdési esélyei

19 százalékkal javulnak a gépészmérnök-hallgatók elhelyezkedési esélyei a Leedsi Egyetemen

„A Leedsi Egyetem új, gyakorlatias oktatási módszere nemcsak az alapvető ismeretek elmélyítését segíti, hanem rákényszeríti a hallgatókat arra, hogy műszaki környezetben ismerjék meg a csapatmunkát, kezelni tudják a sikereket és a kudarcokat egyaránt.“

Hogyan érte el mindezt a Leedsi Egyetem?

Kutatás: energia

Compact Spherical Tokamak megfigyelése és irányítása plazmakutatás céljából

"Az NI termékek leegyszerűsítették a teljes telepítési folyamatot. Sikerült gyorsan összeilleszteni több gyártó hardverét és szoftverét és megalkotni egy rendkívül kompakt, erős és költséghatékony tokamak részecskegyorsítót."

Ismerje meg a Tokamak Solutions megoldását

Oktatás: irányításelmélet és mechatronika

A diákok kezében az irányítás a Rice Egyetemen

"Nagyszerű, hogy az NI myRIO egy olyan elérhető platformot biztosít, amelyet a kurzus minden laborgyakorlatán használhatunk. Egyesíti az NI myDAQ kulcsrakész jellegét az NI ipari technológiáinak teljesítményével."

Ismerje meg a Rice University megoldását

Kutatás: robotika és mechatronika

Hibrid szimuláció autonóm légi tankolás folyamataihoz

"A komoly technikai kihívásokat, amelyek egy teljes körű, nemlineáris repülésdinamikai környezetben végzett, beágyazott robotikai teszt üzemeltetésével járnak, csak NI real-time hardver és szoftver segítségével oldhattuk meg."

Ismerje meg a University of Bristol megoldását

Oktatás: mérés és műszertechnika

Alacsony költségvetésű automata erőmérő fejlesztése

"Használhatjuk a LabVIEW platformot adatok gyűjtésére NI myDAQ-kal, majd az adatok feldolgozására komplex algoritmusokkal a LabVIEW MathScript RT Modullal, és mindezt egy egyesített felhasználói felületen. A zökkenőmentes hardverintegráció lehetővé teszi, hogy az általunk készített folyamatokat PC-n futtassuk, vagy telepítsük egy beágyazott rendszerre, mint az NI CompactRIO vagy az NI Single-Board RIO."

Ismerje meg a UC San Diego megoldását

Kutatás: vezeték nélküli kommunikáció

Újgenerációs tesztrendszer újgenerációs vezeték nélküli kommukáció tesztelésére

"A hagyományos módszerek számos hardver integrálásához sok programnyelv és eszköz magas fokú ismeretét követelik. A LabVIEW segítségével azonban egységes fejlesztői környezetben tudtunk Windows-alapú és FPGA alkalmazásokat készíteni. Létrehoztunk és módosítottunk FPGA applikációkat anélkül, hogy szükségünk lett volna bonyolult, hardverközeli nyelvek magas szintű ismeretére."

Ismerje meg az Imperial College London megoldását

Kutatás: orvosbiológia

Szív szimulátor vezérlése

"A CompactRIO egy robosztus, megbízható beágyazott platform, amely lehetőséget adott a csapatunknak arra, hogy olyan hosszan futó teszteket folytassunk, amelyek nem lettek volna lehetségesek egy hagyományos számítógéppel."

Ismerje meg a University of Leeds megoldását

Kutatás: élettudományok

Elektromos rásegítéssel rendelkező tolószékek tesztje és hitelesítése

"NI CompactDAQ-ot és LabVIEW-t használtunk arra, hogy egy olyan megoldást hozzunk létre, amely magasan felülmúlta az elvárásainkat. Egyszerre gyűjti és tárolja az adatokat, továbbá szinkronizálja az I/O-csatornákat."

Ismerje meg a PAMELA Facility megoldását