You are here

Akadémia

 

Gyakorlatias mérnöki oktatás

A National Instruments-nél hisszük, hogy a gyakorlati tapasztalat az, ami megszilárdítja az elméletben tanultakat és felkészíti a diákokat a karrier, illetve a kutatómunka kihívásaira. A tanórán elsajátított készségek és az iparban is használható, skálázható platformok együttesen készítik fel a diákokat a holnap nagyszabású feladatainak megoldására. Ismerje meg, hogy az iparban vezető szerepet betöltő, több mint 35000 vállalat által használt NI hardver- és szoftvertechnológia segítségével hogyan fejleszthető az oktatás is, immáron a világ több mint 6000 egyetemén.

Tudjon meg többet az NI mérnökképzési megközelítéséről

Kiemelt tartalom

Oktatási alkalmazások

Az NI technológiája bármely osztályteremben vagy laborban felhasználható gyakorlati oktatásra, a mérnöki tanulmányok kezdetétől egészen a végzősök diplomamunkájáig.

Tekintse meg oktatási alkalmazásainkat

Mérnöki oktatási kisfilm sorozat

Ismerje meg az NI legújabb gyakorlati oktatási megoldásait, amelyek aktívan bevonják a diákokat a tanulási folyamatba és megszilárdítják az elméleti ismereteket!

Tekintse meg 10 ingyenes kisfilmünket

Akadémiai kutatás

A felsőoktatási intézmények kutatói a világ minden táján nap mint nap számos különféle terület komoly kihívásainak megoldásához használnak NI platformokat.

Tudjon meg többet az alkalmazási területekről

További források

Ismerje meg bővebben, hogyan milyen erőfeszítéseket tesz az NI a mérnökképzés gyakorlati tapasztalatokon keresztül történő fejlesztése érdekében!

WRO Advanced Robotics Challenge - 2016. április 22-23., Debrecen 
A regionális forduló után irány India!

A MINDSTORMS® EV3 robotok programozásának alapjaiElőször kerül megrendezésre a WRO Advanced Robotics Challenge magyarországi regionális fordulója. A versenyen 17-25 éves, elsősorban felsőoktatásban tanuló hallgatók vehetnek részt, akik 2-3 fős csapatokban, az NI ipari technológiájával tervezik és építik meg robotjukat, hogy az képes legyen a versenykiírásban megadott feladatokat elvégezni. Az első 25 regisztrált csapatnak az NI biztosítja a versenyhez szükséges eszközöket, a nyertes csapatot pedig szponzoráljuk, hogy kijusson a nemzetközi döntőre, Indiába.

 

 További információ

 

Kiss Róbert - A MINDSTORMS® EV3 robotok programozásának alapjai

A MINDSTORMS® EV3 robotok programozásának alapjaiKiss Róbert A MINDSTORMS® EV3 robotok programozásának alapjai című könyve azt a célt tűzte maga elé, hogy mindenki számára elérhető, egyszerű eszközökön keresztül mutassa be a robotok programozásának lehetőségeit, helyenként játékosnak tűnő formában. A bemutatott példák mögött olyan programozástechnikai eszközök és működési elvek húzódnak meg, amelyek alapjai lehetnek a robotika robbanásszerű fejlődésének, a jövő generáció mérnöki tudásának.

 

 Letöltés (pdf - 12 MB)

 

Vizi Tibor - A világot meg is mérheted

Vizi Tibor - A világot meg is mérhetedVizi Tibor munkája közelebb hozza az NI myDAQ eszközt a műszaki érdeklődésű tanulókhoz és felkészítőiekhez. A könyv kiváló segítséget nyújt azoknak, akik tanórai vagy szakköri kereteken belül szeretnének közelebbi ismeretséget kötni a hordozható laboratóriumként is ismert eszközzel, továbbá hozzájárul ahhoz, hogy élményeken keresztül bővítsük közösen az ismereteinket. A mű részletesen ismerteti az eszköz használatát, valamint közelebb hozza azt a diákokhoz is, ezért érdekes és hasznos alapmű lehet tanároknak, tanulóknak és szakmai érdeklődőknek is.

 

 Letöltés (pdf - 6 MB)